about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

انتقال مکالمات از طریق ذهن

این فناوری جدید خواهد توانست تا آینده ارتباطات بشر را با چیزی که امروز شاهد آن هستیم به‌طور کامل تغییر دهد زیرا به کمک این فناوری  می‌توان امواج الکترومغناطیسی ذهن انسان‌ها را به ذهنی دیگر منتقل کرد و جالب اینجاست که می توان این ارتباط را از فاصله 7 هزار کیلومتری نیز برقرار نمود که عملا سیستم‌های ارتباطی انسانی را به مرحله جدیدی وارد خواهد کرد.
این اختراع با کمک تحقیقات بلند مدت انجام ‌شده توسط یک گروه متشکل از نخبگان بین‌المللی انجام‌شده است تا بتوان با کمک آن، همانند فیلم‌های علمی و تخیلی برای ارسال پیام‌های ذهنی اقدام نمود و شاید بدون اینکه کسی بفهمد بتوان اطلاعاتی را با شخصی دیگر در فاصله‌ای دور به اشتراک گذاشت.
البته در حال حاضر، استفاده از این فناوری به ابزارهای زیادی  نیاز دارد ولی با روند روبه رشد این دسته از اختراعات می‌توان انتظار داشت تا در آینده، این ارتباط با کمک دستگاه بسیار ساده و شاید نامرئی انجام شود. البته همان‌طور که در ابتدا اشاره شد، این فناوری هنوز به زمان زیادی برای رسیدن به تکامل نیاز دارد.
گروه تحقیقاتی یاد شده در آکادمی پزشکی هارواردشروع به کار کرد و آزمایش‌های انجام ‌شده بر روی نتایج تحقیقات این شرکت موجب شد تا این دانشمندان بتوانند ارتباط راه دور دونفره ذهن به ذهن را در فاصله بین دو کشور فرانسه و هندوستان آزمایش نمایند. جالب است بدانید که مسافت بین دو نقطه آزمایش برابر با 7هزار و 47 کیلومتر بود و این آزمایش بدون انجام هیچگونه جراحی و یا تغییرات فیزیکی بر روی بدن انسان‌ها به انجام رسید که این مورد نیز از دیگر مزایای این تحقیق محسوب می‌شود.
مسئولان این پروژه درباره آن می‌گویند: «ما می‌خواستیم شرایط ارتباط مستقیم بین دو نفر را به نحوی برقرار کنیم که  فعالیت‌های ذهن فرد اول به ذهن فرد دوم انتقال پیدا کند و درعین‌حال این ارتباط از فاصله‌ای بسیار دور انجام شود. مسلما پیش از این نزدیکترین مورد مشابه استفاده از اینترنت برای انجام مکالمات از راه دور بود ولی ما با این سوال پیش رفتیم: آیا می‌توان تبدیل فکر به تایپ متنی مورد استفاده در اینترنت را به ارتباط ذهن به ذهن تبدیل نمود؟ و درنهایت نیز ارتباط بین دو ذهن را از فاصله هندوستان تا فرانسه انجام دادیم.»
برای تکمیل شدن این فناوری جدید باید منتظر ماند...

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.