about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

انتقال جرائم از دنیای واقعی به دنیای مجازی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛  سرگرد «علی کسانی»، اظهار کرد: مجرمان در فضای سایبری در اکثر مواقع خطرناک‌تر از مجرمان دنیای واقع هستند ، چراکه مجرمان در این فضا از تکنولوژی به‌عنوان سلاح استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: همان تمهیداتی که در فضای واقعی ممکن است اتفاق بیفتد به شکل تکامل‌یافته در فضای مجازی می‌تواند وقوع پیدا کند.

رئیس پلیس فتای استان ایلام با اشاره به اینکه جرائمی مانند کلاه‌برداری از چند صدسال پیش بوده و هنوز هم وجود دارد، خاطرنشان کرد: شکل این جرائم عوض‌شده و از فضای واقعی به فضای مجازی منتقل‌شده‌اند.

وی ایجاد امنیت و کاهش خطر برای فعالیت‌های اقتصادی، علمی و اجتماعی در جامعه اطلاعاتی را مهم‌ترین هدف رصد و پایش فضای مجازی توسط پلیس فتا عنوان کرد و گفت: برای پیشگیری از تبدیل‌شدن این فضا به بستر انجام فعالیت‌های غیرقانونی و ممانعت از تعرض به ارزش‌ها و هنجارها تلاش شبانه‌روزی خواهیم کرد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد