about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

موسسه خبری سایبربان: پس از آنکه مشخص شد شرکت امنیتی RSA در قبال دریافت هزینه ای گزاف به ایجاد درب پشتی در نرم افزار خود جهت استفاده NSA پرداخته، رئیس این شرکت امنیتی ادعا می‌کند که شیوه‌های جاسوسی NSA باعث عدم اعتماد در صنعت شده است.

آرتور کویلو، رئیس اجرایی RSA در بیانیه ای اعلام داشت واقعیت این است که آژانس امنیت ملی خطوط بین جاسوسی و امنیت سایبری را مبهم و تار کرده است، به گونه ای که منجر به سقوط اعتماد بین صنعت امنیت شخصی کاربران، مشتریان و دولت شده است.

در طول این بحث، کویلو به پروژه بحث برانگیز RSA  با NSA   اشاره کرد و اذعان داشت که این پروژه شامل فرمولی برای یک مولد عدد تصادفی می‌باشد که به دستور آژانس امنیت ملی برای ساخت درهای پشتی در برنامه‌های رمز نگاری ایجاد شده است، به طوری که این سازمان به راحتی بتواند به آنها دسترسی پیدا کند.

او همچنین توضیح داد که ثبت اختراعات رمزنگاری شرکت، قبل از قرارداد با NSA  ساخته شده بودند و اینکه موسسه ملی استاندارد و فناوری از فرمول حمایت کرده بودند. البته، موسسه ملی استاندارد و فناوری اعلام کرد که طرفدار این فرمول است تا اینکه اسناد اسنودن نشان داد موضوعات قابل بحث بیشتری نسبت به آنچه که در ابتدا تصور می‌شد وجود دارد./


تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.