about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مقامات آمریکایی به‌تازگی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا نسبت به موضوع حملات سایبری و تهدیداتی که زیرساخت‌های آمریکایی با آن مواجه هستند، حساس‌تر باشد و راهبردی بازدارنده در برابر آن‌ها اتخاذ نماید.
نمایندگان سنا در جلسه‌ای که در رابطه با همین موضوع تشکیل شد، امنیت تجهیزات متصل به اینترنت و زیرساخت‌های آمریکایی را، مرتبط با امنیت ملی این کشور قلمداد کردند و خواستار برخورد جدی‌تر دولت با چالش‌های سایبری شدند.
جیمز لانکفورد (James Lankford)، از نمایندگان سنا گفت: «متأسفانه ما در سامانه‌های داخلی خودمان، آسیب‌پذیر هستیم. من معتقدم یکی از اولویت‌هایی که ما باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم، اتخاذ سیاست‌های بازدارنده و انجام اقدامات عملی در این زمینه است. من امیدوارم که ما بتوانیم با همکاری تیم مدیریتی جدید در کشور، به این موضوع در سطح جهان دست پیدا کنیم که چنانچه شما به داخل سامانه‌های ما دست پیدا کنید یا اطلاعات ما را سرقت کنید و سامانه‌های ما تخریب کنید، در اینجا مرزهایی وجود داشته باشد و ما در درون این مرزها، پاسخ شما را بدهیم.»
موضوع حملات سایبری و تخریب زیرساخت‌ها، به یک نگرانی عمده بین مقامات آمریکایی تبدیل شده است و آن‌ها دائماً بر اتخاذ راهکارهای مقابله با چنین تهدیداتی تأکید می‌کنند. البته، این موضوع، زمانی جدی‌تر شد که مسئله دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری گذشته آمریکا، به‌صورت گسترده در رسانه‌ها مطرح گردید و چالش‌ها در این زمینه را تشدید کرد.
سناتور جان مک‌کین، رئیس کمیته نظامی مجلس سنای آمریکا، ضمن انتقاد از عملکرد ترامپ در زمینه امنیت سایبری، مدعی شد که دولت جدید آمریکا، هیچ راهبرد مشخصی برای مقابله با تهدیدات سایبری ندارد. این سناتور آمریکایی، بر این موضوع نیز تأکید کرد که بی‌برنامگی ترامپ، در حالی است که وی وعده داد بود در 90 روز، برنامه خود برای مقابله با حملات سایبری را ارائه کند.
در بخش دیگری از صحبت‌های مک‌کین آمده است: «ما امیدوار بودیم بعد از سال‌هایی که هیچ تلاش جدی در زمینه امنیت سایبری در کشور انجام نمی‌شد، با ورود مدیریت جدید در 90 روز، تحولی جدی در این عرصه مشاهده شود؛ اما امروز، آن 90 روز گذشته است و هیچ تصمیم مشخصی گرفته نشده است.»
ران جانسون (Ron Johnson)، یکی از دیگر از سناتورهای آمریکایی هم در این زمینه، از دولت جدید آمریکا انتقاد کرد و راهبردهای فعلی را، ناکارآمد و ناکافی دانست.
جانسون، در صحبت‌های خودش، ضمن اشاره به حملات سایبری در سال‌های 2015 و 2016، به صنعت برق اوکراین، از این موضوع ابراز نگرانی کرد که بروز چنین حملاتی در آمریکا، خسارات قابل‌توجهی به بار خواهد آورد. در بخشی از صحبت‌های وی آمده است: «ما روزهای بسیار دشواری پیش رو داریم. ما نسبت به گذشته، آسیب‌پذیرتر شده‌ایم، چرا که فناوری، پیشرفت داشته است. یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما، موضوع اینترنت اشیاء است. ما بسیار بیشتر از گذشته، به نیروی برق وابسته شده‌ایم. اینترنت جزوی از زندگی ما شده است و نتیجه همه این‌ها، آسیب‌پذیری بیش‌ازحد ما است. ما باید قوی‌تر از گذشته عمل کنیم.»
در آخرین جلسه سنا، صحبت‌های متعددی در زمینه امنیت سایبری برگزار شد و افراد مختلفی، در آن به اظهارنظر در مورد موضوعات سایبری پرداختند. جفری گرین (Jeffrey Greene)، از مدیران اشد شرکت امنیت سایبری سیمنتک، مدعی شد که احتمال جداسازی دارایی‌ها و زیرساخت‌های اساسی، از اینترنت در دست بررسی است. در غیر این صورت، باید راهکارهایی برای امن سازی این زیرساخت‌ها پیدا کرد.
استیون چابینسکی (Steven Chabinsky)، یکی از مقامات پلیس فدرال آمریکا نیز در صحبت‌های خود اعلام کرد که آمریکا، در دو سال آینده تلاش می‌کند تا جهان را از شر بات نت‌ها، راحت کند.
در بخشی از صحبت‌های چابینسکی دراین‌باره آمده است: «اگر شما به آن چیزی که بات نت‌ها تولید می‌کنند نگاه کنید، متوجه می‌شوید که آن‌ها به دنبال جاسوسی‌های اقتصادی هستند و اطلاعات خاصی را در این زمینه به سرقت می‌برند. همچنین نیروگاه‌های برق، صنایع نفتی و کلیه زیرساخت‌های انرژی هم از جمله مواردی هستند که توسط بات نت‌ها، مورد تهاجم قرار می‌گیرند.»

 

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.