about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هم‌بنیانگذار و معاون عملیات تپسی در توییتی از مانع‌تراشی و عدم همکاری سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر ورود این تاکسی اینترنتی به جزیره کیش انتقاد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، هومن دمیرچی، در صفحه توییتر خود نوشت: «علی‌رغم پیگیری‌های متعدد برای فعالیت در کیش، مسئولیت مربوطه هیچگونه همکاری‌ای با ما انجام نمی‌دهند. تا امروز برای فعالیت در شهرها، موانع مختلفی را پشت سر گذاشته‌ایم اما این بار، از همان ابتدا راهمان را سد می‌کنند. این در حالیست که ما اولین تاکسی اینترنتی کیش نیستیم».
به گزارش روابط عمومی تپسی، این شرکت طی ماه‌های گذشته، در مذاکره با سازمان منطقه آزاد کیش درخواست فعالیت در این جزیره را مطرح کرده و جلسات و مکاتبات متعددی در این مورد داشته است. با این حال، علی‌رغم اینکه یکی دیگر از تاکسی‌های اینترنتی در حال فعالیت در این جزیره است، مسئولین منطقه آزاد کیش هنوز پاسخی به شرکت تپسی نداده و راه را برای ورود این شرکت تاکسی اینترنتی به کیش باز نکرده‌اند.

به گفته معاون عملیات تپسی، این شرکت مذاکراتش را هم به طور مستقیم و هم با همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برخی مدیران شورای عالی مناطق آزاد و سازمان منطقه آزاد کیش انجام داده که تا کنون بی‌نتیجه مانده است. عدم پاسخگویی و عدم ارائه دلایل شفاف برای ممانعت از فعالیت تپسی در کیش، باعث انتقاد مدیران این شرکت از مسئولین سازمان منطقه آزاد کیش شده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.