about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا حملات سایبری را یکی از جدی‌ترین تهدیدات پیش روی آمریکا دانست.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن ضمن انتقاد از ترامپ به دلیل عدم اشتراک اطلاعات امنیت ملی با تیم انتقالی وی، از ترامپ خواست عامل حمله سایبری گسترده به آمریکا را شناسایی کند و در ادامه افزود محتمل‌ترین گزینه روسیه است.

بایدن در سخنرانی اخیر خود در ایالت دلاوار (Delaware) از دونالد ترامپ بابت عدم مدیریت یکی از بارزترین حملات سایبری در زمان ریاست جمهوری وی انتقاد کرد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا علاوه بااینکه هشدار داد حفاظت از فضای سایبری آمریکا ممکن است میلیاردها دلار هزینه دربر داشته باشد گفت:

ما نمی‌توانیم این حملات را بی‌پاسخ بگذاریم، به این معنا که رئیس‌جمهور باید به‌صورت شفاف و علنی مشخص کند چه کسی مسئول این حملات بوده و اقداماتی را برای بازخواست عوامل آن (که بایدن تا حد زیادی روسیه را عامل این حملات می‌داند) انجام دهد.

وی در ادامه افزود:

هنوز مسائل زیادی هستند که ما نمی دانیم، از جمله دامنه کامل این حملات یا میزان خسارتی که ایجاد کرده است؛ اما خیلی خوب می دانیم که این حمله خطری جدی برای امنیت ملی ما محسوب می شود.

وی با اشاره به صحبت‌های مایک پمپئو وزیر امور خارجه و ویلیام بار دادستان کل پیشین آمریکا، اعلام کرد:

نشانه‌های اولیه حاکی از آن است که روسیه مقصر این حملات بوده است. مطمئناً این حملات با فعالیت‌های سایبری مخل و بی‌پروای روسیه متناسب است؛ اما دونالد ترامپ باید این مسئله را به‌صورت رسمی اعلام کند زیرا این حملات در زمان ترامپ روی‌داده است.

در حملات سایبری اخیر در آمریکا که بسیاری از نهادهای مهم دولتی و خصوصی را تحت تأثیر قرارداد، ترامپ ضمن کم‌اهمیت جلوه دادن این حملات و ردکردن حملات از سوی روسیه، چین را عامل احتمالی این حملات اعلام کرده بود.

جو بایدن از کاخ سفید خواست به‌طور کامل با وی همکاری کند و اطلاعات حمله اخیر را با تیم انتقالی او به اشتراک بگذارد و افزود این کاری است که دولت ترامپ انجام نداده است.

بایدن امنیت سایبری را یکی از جدی‌ترین تهدیدهای پیش روی آمریکا خواند و گفت که برخورد با این مسئله باید همانند برخورد با حملاتی باشد که با استفاده از سلاح‌های غیرمتعارف دیگر صورت می‌گیرد. وی متعهد شد که پس از به قدرت رسیدن حمایت‌های کنگره را در این زمینه جلب کند.

وی در انتها از دولت ترامپ به این دلیل که در چهار سال گذشته نتوانسته امنیت سایبری را به یک اولویت تبدیل کند، انتقاد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.