about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شورای امنیت سایبری بریتانیا، مدیر اجرایی جدید خود را تعیین کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شورای امنیت سایبری بریتانیا، سیمون هِپبورن (Simon Hepburn) را به عنوان مدیر اجرایی دائمی خود منصوب کرد.

هِپبورن جانشین دان مک‌اینتایر (Don MacIntyre) می‌شود که در ماه ژانویه امسال به عنوان مدیرعامل موقت شورا، اندکی قبل از راه‌اندازی آن به عنوان یک سازمان مستقل، منصوب شد.

وی وظیفه دارد نهاد خودتنظیمی را در زمینه آموزش و مهارت‌های امنیت سایبری، که فعالیت‌های آن به‌وسیله دولت انگلستان تعیین می‌شود، پیش ببرد. این امر در درجه اول برای نشان دادن حرفه امنیت سایبری، افزایش آگاهی و برتری در سراسر صنعت و کمک به از بین بردن شکاف مهارت‌های سایبری انگلستان با ارائه یک نقشه راه روشن برای افرادی است که در این زمینه وارد می‌شوند یا پیشرفت می‌کنند.

هِپبورن دارای تجربیات زیادی در توسعه مهارت‌ها و برنامه‌های آموزشی در سازمان‌های مختلف از جمله نقش‌های رهبری در برخی مؤسسات خیریه است. از جمله تجربیاتش، تأسیس شرکت «Black Star» بود که در آنجا در مورد تنوع و مشارکت، رهبری و مدیریت، افراد و تغییر، توسعه سازمان و راهبرد، مشاغل و قابلیت اشتغال مشاوره می‌داد. او همچنین مدیر بریتانیا در «City Year UK»، خیریه بین‌المللی اقدامات اجتماعی بود، جایی که مشارکت‌های مدرسه، طراحی و ارائه برنامه، توسعه برنامه رهبری و تجربه راهنما را نظارت می‌کرد.

کلودیا ناتانسون (Claudia Natanson)، رئیس هیئت امنای شورای امنیت سایبری انگلستان، در مورد انتصاب، عنوان کرد :

«سابقه سیمون هِپبورن یکی از بهترین نتایج در پایان تحصیلات و مشاغل برای سازمان‌های خیریه مانند شورا است. شاید شورا صدا برای این حرفه باشد، اما کاملاً در نظر گرفته شده که یک سازمان انجام دهنده و نه فقط صحبت کننده باشد؛ بنابراین این ویژگی او را به یک نامزد عالی برای مدیرعاملی تبدیل کرد. ما از اشتیاق و انرژی او استقبال می‌کنیم و منتظریم تا او سازمان را به جلو هدایت کند.»

هِپبورن نیز در این خصوص گفت :

«من علاقه خود را به منظور حمایت از افراد و سازمان‌ها برای دستیابی به پتانسیل کامل خود و مشارکت مثبت در جامعه پنهان نمی‌کنم؛ این موضوع تا به امروز در قلب حرفه من بوده است. من قصد دارم تا وزن کامل این دانش و تجربه را برای فعالیت‌های شورا، به نفع حرفه امنیت سایبری، تأمین کنم. من به خاطر داشتن این فرصت برای همکاری با یکی از مهم‌ترین بخش‌های کشورمان، ارائه آموزش و پشتیبانی مهارت‌ها و منابع به سازمان‌ها و متخصصانی که برای عملکرد ایمن و مرفه اقتصاد انگلستان ضروری هستند، هیجان زده هستم.»

هفته گذشته ، شورا اعلام کرد که فرآیند درخواست عضویت خود را آغاز کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.