about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ترلیکس (Trellix) جوزف تال را به عنوان سرپرست مراکز تحقیقاتی پیشرفته منصوب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ترلیکس (Trellix)، شرکت امنیت سایبری ارائه دهنده آینده تشخیص و پاسخ گسترده (XDR)، انتصاب جوزف یوسی تال (Joseph “Yossi” Tal) را به عنوان معاون ارشد مرکز تحقیقات پیشرفته ترلیکس و مدیر کل این شرکت در اراضی اشغالی معرفی کرد.

تهدیدات سایبری، زنجیره تأمین و حملات باج‌افزاری در طول جلسات هیئت مدیره شدت بیشتری پیدا می‌کند. جوزف تال گفت :

«سازمان‌ها برای حفظ حاکمیت و ابزارهایی که سازمان‌ها برای کاهش ریسک سایبری روی آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند، به اطلاعات تهدید جهانی و راه‌حل‌های امنیتی نوآورانه نیاز دارند. از زمان راه‌اندازی شرکت در سال گذشته، ترلیکس و مرکز تحقیقات پیشرفته آن هدف خود را برای تبدیل شدن به یک سازمان اطلاعاتی تهدیدات پیشرو تعیین کردند. آنها از آن زمان اطلاعات و بینش‌های تحقیقاتی قابل توجهی را به جامعه امنیت سایبری جهانی ارائه کرده‌اند. من برای پیوستن به این تیم از محققان باتجربه هیجان‌زده هستم تا مسیر مراکز تحقیقاتی پیشرفته Trellix را شکل دهیم تا ارزش بیشتری برای مشتریان خود فراهم کنیم.»

تال به آپارنا رایاسام (Aparna Rayasam)، مدیر محصول ترلیکس گزارش داد و تیم جهانی Trellix متشکل از تحلیلگران، توسعه‌دهندگان و محققان نخبه در زمینه تحقیقات محصول، انعطاف‌پذیری پیشرفته در برابر دشمنان، هوش تهدید، مهندسی تحقیقات و علم داده را رهبری می‌کند، زیرا آنها اطلاعات بی‌درنگ را برای پیشبرد درآمد مشتری و درکل صنعت تولید می‌کنند.

قبل از ترلیکس، تال رهبری آزمایشگاه‌های نوآوری امنیت سایبری جهانی سیتی‌گروپ (Citigroup) را با تیم‌های تحقیقاتی در زمینه ابر، دفاع زیرساخت، مدیریت هویت و دسترسی، رمزگذاری، نظارت بر شبکه‌های «DLT» و رمزنگاری، امنیت برنامه‌ها، امنیت موبایل، تحقیقات اصلی و غیره انجام می‌داد. در این نقش، مأموریت او درک صنعت و اکوسیستم، مطالعات جدید دانشگاهی و راه‌حل‌های پیشگامانه برای شناسایی پارادایم‌های جدید و توصیه سرمایه‌گذاری در سرمایه‌گذاری‌های برجسته بود.

پیش از این، تال 13 سال را در آی‌بی‌ام (IBM) در زمینه امنیت زیرساخت، اطلاعات تهدیدات و تجارت امنیت داده گذراند، جایی که او رهبری امنیت زیرساخت در سراسر جهان، اطلاعات تهدید «X-Force » و محصولات «GDPR» را بر عهده داشت. او همچنین بخشی از مؤسسه مطالعات امنیت ملی، برنامه سایبری بود و با دانشگاه تل‌آویو در برنامه‌های جنگ سایبری و امنیت فناوری اطلاعات همکاری داشت.

او دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از کالج مطالعات آکادمیک مدیریت و شرکت کننده در چندین برنامه اجرایی در دانشگاه بوستون، دانشگاه کلمبیا، هاروارد و وارتون است.

به گفته محققان، مرکز تحقیقات پیشرفته ترلیکس یک تیم نخبه از متخصصان و محققان امنیتی را گرد هم آورده تا اطلاعات هوشمندانه و عملی را در زمان واقعی تولید کنند تا نتایج مشتریان و صنعت را به طور کلی به پیش ببرد؛ محققان ماهر این شرکت با هدایت جامع‌ترین منشور صنعت، روندهای پیش از بازار را تشخیص می‌دهند تا مشتریان و شرکای خود را برای حل تهدیدات نوظهور توانمند کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.