about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

انتشار نمونه بدافزارهای گروه لازاروس

فرماندهی سایبری آمریکا به تازگی نمونه‌های یک بدافزار جدید را منتشر و اعلام کرد به گروه لازاروس مرتبط است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ فرماندهی سایبری آمریکا به تازگی مجموعه‌ای از نمونه‌های جدیدی بدافزاری منتشر و اعلام کرد متعلق به هکرهای کره‌ی شمالی هستند. این نمونه‌ها در وبگاه «VirusTotal» قرار گرفته‌اند که یک پایگاه داده‌ی عظیم برای محققان امنیتی و نرم‌افزارهای مخرب به حساب می‌آید.

این اولین بار نیست که فرماندهی سایبری نمونه‌های بدافزار را در وبگاه مذکور بارگذاری می‌کند. مقامات این سازمان توضیح می‌دهند که اقدام یاد شده به گروه‌های امنیتی کمک می‌کند تا با تهدیدات ملی که از سوی هکرهای دولتی رخ می‌دهند، متمرکز شوند.

دولت آمریکا، نمونه بدافزار آپلود شده را الکتریک فیش (Electric Fish) نام‌گذاری کرده است. این نرم‌افزار مخرب به‌گونه‌ای طراحی شده است که برای انتقال غیرمجاز اطلاعت، از طریق اینترنت و به واسطه درب‌های پشتی کارگذاشته شده، میان سامانه‌های مختلف تونل می‌زند.

مقامات آمریکایی معتقدند الکتریک فیش به لازاروس (APT38) مرتبط است. هدف اصلی این گروه معمولاً سرقت دلار از بانک‌های سراسر جهان است.

الکتریک فیش اولین بار در می 2019 شناسایی شد؛ اما از چندین سال قبل فعلیت خود را آغاز کرده است.

بر پایه گزارش اتحادیه اروپا گروه لازاروس  تاکنون بیش از 2 میلیارد دلار را از طریق حمله‌ی سایبری به سرقت برده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.