about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مرکز سایبر فلوریدا، به منظور راهنمایی کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در حوزه امنیت سایبری، یک دستورالعمل جدید منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز ایالتی سایبر فلوریدا، به عنوان یکی از متولیان حفظ امنیت سایبری اين ایالت، اخیرا اقدام به انتشار یک شيوه نامه رایگان برای تأمین امنیت سایبری کسب‌وکارهای کوچک و متوسط کرده است. این راهنما -که برای افراد مبتدی، تنظیم شده است- به معرفی چالش‌های موجود در فضای مجازی و راه‌های مقابله با آنها می‌پردازد.

سری سريدهاران (Sri Sridharan)، رئیس مرکز سایبر فلوریدا در این مورد گفت:

کسب‌وکارهای کوچک، به دلیل خرد بودنشان، ازسوی مجرمان سایبری هدف قرار می‌گیرند. هکرها می‌دانند که این دست بنگاه‌های اقتصادی، عموما به علت منابع مالی محدود، قادر به پیشرفت توان دفاعی خود در زمینه امنیت سایبری نیستند. ما می‌خواهیم که شرکت‌های کوچک فلوریدا، در چنین چرخه‌ای قرار نگیرند و درصورت برخورد با تهدیدات سایبری، بتوانند به موقع و مؤثر، پاسخ دهند.

بر پايه گزارش تهدیدات امنیت سایبری سال 2018 شرکت ورایزن (Verizon)، حدود 58 درصد از قربانیان حملات سایبری و سرقت آنلاین اطلاعات، شرکت‌های کوچک و متوسط هستند.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد