about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

این محصول قرار است با برند «ویرا» وارد بازار شود. اما به نظر می‌رسد طراحی و مشخصات این گوشی، شباهت زیادی به یکی از محصولات کمتر شناخته‌شده‌ی چینی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان تصاویری از دو مدل گوشی صاایران که چندی پیش خبر تحویل آن به ایرانسل توسط وزیر ارتباطات منتشرشده بود، رسانه‌ای شده است. این محصول قرار است با برند «ویرا» وارد بازار شود. اما به نظر می‌رسد طراحی و مشخصات این گوشی، شباهت زیادی به یکی از محصولات کمتر شناخته‌شده‌ی چینی دارد.
دوشنبه گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تحویل اولین پارت گوشی‌های تولیدی صاایران به ایرانسل برای فروش اقساطی به متقاضیان خبر داده بود. جهرمی گفته بود که مقررشده از یک خط اعتباری ۵۰۰ میلیاردی به اپراتورها وام داده شود تا این گوشی‌ها را به‌صورت اقساطی به مردم برسانند.
صاایران که سال‌ها پیش درزمینهٔ تولید تلفن و گوشی همراه فعالیت می‌کرد و مدت‌ها بود فعالیتش را در حوزه فاوای نیروهای مسلح ادامه می‌داد، بار دیگر به بازار برگشته و شرکت صنایع مخابرات صاایران (صما) با تولید دوگوشی هوشمند جدید در مدل‌های V6 و V5 با برند ویرا (VIRA) به بازار گوشی تلفن همراه ایران قصد دارد فعالیت خود را به‌طورجدی شروع کند. ویرا در زبان فارسی به معنی هوشمند، یادگیرنده و آموزنده است.
سایت خبری ایستنا به دو نمونه از گوشی‌های هوشمند تلفن همراه صاایران و مشخصات فنی آن‌ها دست پیداکرده و آن‌ها را منتشر ساخته؛ دوگوشی که قرار است به‌زودی توسط ایرانسل به‌صورت باندل و احتمالاً به‌صورت قسطی به دست مشتریان برساند.
گوشی تلفن همراه ویرا مدل V6 صاایران با چیپست Helio P35 مدیاتک به‌زودی راهی بازار می‌شود. از مشخصات اصلی این گوشی دو سیم کارته میتوان به ظرفیت بالای باتری با 6350 میلی آمپر، صفحه‌نمایش بزرگ 6.3 اینچی، پردازنده  هشت هسته‌ای 64 بیت با فرکانس 2.3 گیگاهرتز، اندروید 9، دوربین دوگانه (16+2 مگا پیکسل)، دوربین با F 1.8 و قابلیت حرفه‌ای (Bokeh Effect) اشاره کرد.
آن‌طور که گفته‌شده، گوشی ویرا V6 صاایران در سه رنگ سیاه، قرمز و آبی تیره، با صفحه‌نمایش 6.3 اینچی FHD پلاس با تراکم پیکسلی 1080 در 2340 پیکسل مولتی تاچ در 5 نقطه هم‌زمان، دوربین دوگانه پشت 16 و 2 و مگاپیکسلی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی از مشخصات اصلی این موبایل هستند. از طرفی سنسور اثرانگشت هم در پشت این گوشی دیده می‌شود و باتری آن‌هم ۶۳۵۰ میلی‌آمپری است. گفتنی است که رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی از سایر مشخصات این موبایل هستند. برند VIRA یک سال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش را برای گوشی‌های خود ارائه می‌کند.
دیگر گوشی صاایران نیز گوشی ویرا مدل V5 صاایران نام دارد که در سه رنگ طلایی، سیاه و بنفش دورنگ، صفحه‌نمایش 6.1 اینچی HD با تراکم پیکسلی 600 در 1280 پیکسل و مولتی تاچ اسکرین در 5 نقطه، دوربین پشت سه‌گانه 8، 2 و 2 مگا پیکسل و دوربین جلوی وی شکل 5 مگا پیکسل، فلش ساده در پشت و فیلمبرداری HD، پردازنده چهار هسته‌ای 2 گیگاهرتزی مدل MT6761vwb مدیاتک، اندروید 9، قفل‌گشا با تشخیص صورت یا اثرانگشت در پشت، سه گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا تا 128 گیگابایت از طریق کارت حافظه، باتری 3500 میلی‌آمپری لیتیوم پلیمری با 20 ساعت قابلیت مکالمه و 365 ساعت حالت آماده‌به‌کار عرضه خواهد شد.
 

Paragraphs

اما مسئله‌ای که اکنون با انتشار این تصاویر حاشیه‌ساز شده، شباهت بیش‌ازحد این موبایل به یک موبایل چینی است. این موبایل شباهت زیادی به برندی چینی به نام Ulefone دارد و دقیقا مشابه مدل Phonepower 6 این برند است. عکس‌هایی از این گوشی در وب‌سایت رسمی این برند قرار دارد که تشابه ظاهری و سخت‌افزاری آن‌ها این موضوع را کاملاً تائید می‌کند. صاایران تا این لحظه مشخصات و قیمت این گوشی‌ها را به‌طور رسمی منتشر نکرده است و اعلام نداشته این گوشی‌ها در چه سطحی، ساخت ایران خواهند بود.
همچنین باید گفت بااینکه در مشخصات هر دوگوشی از اندروید 9 به‌عنوان سیستم‌عامل اسم برده شده اما با توجه به صحبت‌های پیشین وزیر ارتباطات به نظر می‌رسد سیستم‌عامل اندروید اختصاصی شده بومی روی این گوشی‌ها عرضه خواهد شد. هنوز جزییاتی از این نسخه بومی‌شده‌ی اندروید منتشرنشده اما احتمالاً این نسخه از اندروید، فاقد سرویس‌های گوگل باشد.
خردادماه امسال هم مدیرعامل ایرانسل در بازدید از شرکت صنایع مخابرات صاایران (صما)، بر حمایت از تولید گوشی همراه ایرانی تأکید کرده بود. «بیژن عباسی آرند» گفته بود: پیرو همکاری‌های قبلی ایرانسل با شرکت صما، پس‌ازاین نیز حمایت‌های لازم برای راه‌اندازی خط تولید گوشی‌های تلفن همراه بومی انجام می‌شود. کیفیت و قیمت تمام‌شده این گوشی‌ها از فاکتورهای مهمی است که تولیدکننده داخلی باید به آن توجه کند و در اولویت قرار دهد، به‌نحوی‌که گوشی تلفن همراه تولیدشده در داخل، توانایی رقابت با نمونه‌های خارجی را داشته باشد. ناگفته نماند عباسی پیش از مدیریت ایرانسل در شرکت صاشیراز (جزو زیرمجموعه‌های صاایران) به‌عنوان مدیرعامل فعالیت داشته است.
شایان‌ذکر است ایرانسل همچنین پیش‌ازاین، در دی ۹۸ تفاهم‌نامه‌ای را در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، در راستای «حمایت از تولید و توسعه زیست‌بوم تلفن همراه هوشمند تولید داخل» با پست‌بانک امضا کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/12/05 - 13:11- آمریکا

نگرانی دموکرات‌های مجلس آمریکا از تصمیم ترامپ

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کردند که کنارگذاشتن اقدامات علیه چین به امنیت ملی آمریکا آسیب می‌رساند.

ساخت
1404/12/05 - 12:44- آمریکا

ساخت مراکز داده در شمال غربی لوئیزیانا توسط آمازون

آمازون از سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارددلاری برای ساخت چندین مرکز داده در شمال غربی لوئیزیانا خبر داد.

دیدار
1404/12/05 - 12:19- آمریکا

دیدار مقامات کانادایی با تیم ایمنی شرکت اوپن‌اِی‌آی

مقامات کانادایی پس از تیراندازی در مدرسه با تیم ایمنی شرکت اوپن‌اِی‌آی دیدار خواهند کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.