about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ تحلیلگران شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی اعلام کردند که در ماه می و اوایل ژوئن بیش از 50 پایگاه داده شرکت‌های روسیه در دارک نت منتشرشده‌ است. در ماه آوریل 32 پایگاه داده و در ماه مارس 16 پایگاه داده در دسترس عموم قرارگرفته‌اند.  

شرکت‌های پزشکی، مخابرات، خرده‌فروشی اینترنتی، آموزش آنلاین، ساخت‌وساز و شرکت‌های سرویس‌های اینترنتی ارسال کالا، ازجمله قربانیانی هستند که پایگاه داده‌هایشان لو رفته است. 

بسیاری از پایگاه داده‌های شرکت‌های مشهور جهت دانلود رایگان منتشرشده‌اند و هدف مهاجمان کسب درآمد نبوده، بلکه خسارت حداکثری علیه شرکت‌ها و مشتریان آن‌ها بوده است. 

شمار کلی ردیف‌های پایگاه داده‌ها در 19 نشتی بزرگ در یک ماه و نیم گذشته 616 میلیون مورد بوده است. تقریبا کلیه پایگاه داده‌ها شامل نام مشتریان، شماره تلفن‌های آن‌ها، آدرس، تاریخ تولد، پسورد هش شده، اطلاعات شناسنامه، مشخصات سفارشات یا نتایج آزمایشات پزشکی بوده است.

به اعتقاد کارشناسان بخش تجزیه‌وتحلیل تهدیدات گروپ آی‌بی، علاوه بر علل واضح نشت اطلاعات ازجمله اقدامات اینسایدرها، افزایش شمار حملات سایبری پس از 24 فوریه، علت عمده این میزان رخداد، عدم حفاظت کافی از دارایی‌های دیجیتال بوده است. 

آلیِک دِروف، رئیس بخش تحقیقات جرائم سایبری گروپ آی‌بی (Threat Intelligence в Group-IB) در این باره اعلام کرد:

پیشتر، بسیاری از نشت‌های بزرگ پایگاه‌ داده‌هایی که برای فروش گذاشته شدند، تلفیقی از پایگاه‌های داده قدیمی یا گردآوری چندین پایگاه داده از منابع باز بود. بااین‌حال، اخیراً در فروم‌های هکری پایگاه داده‌های مهم و پرمحتوای سرویس‌های محبوب را می‌بینیم که به‌صورت رایگان در دسترس عموم قرار می‌گیرند. در این میان، انگیزه مهاجمان آن‌قدر که واردکردن جدی‌ترین خسارات به شرکت‌ها است، کسب درآمد نیست. این ریسک وجود دارد که داده‌ها در حملات سایبری آینده و در طرح‌های کلاه‌برداری مورداستفاده قرار گیرند. 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.