about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Valak

کارشناسان امنیتی حملات بدافزار «Valak» را شناسایی کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Cyberreason» به‌تازگی موفق شدند برخی از حملات و نسخه‌های بدافزار والاک (Valak) را شناسایی کنند. 

والاک با حملات فیشینگ و اسناد ورد که حاوی ماکروهای مخرب هستند توزیع می‌شود. زمانی که این بدافزار به سیستم قربانی نفوذ می‌کند، یک فایل .DLL با نام U.tmp­ بارگذاری و در پوشه موقت ذخیره می‌شود.

سپس تابع APIی به نام WinExec به اجرا درآمده و هم‌زمان با برقراری اتصال به سرورهای کنترل، کدهای جاوااسکریپت و فایل‌های مخرب در هاست آلوده بارگذاری و با استفاده از توابع Base64 و XOR رمزگشایی می‌شوند. 

والاک جهت ماندگاری در سیستم تغییراتی در رجیستری وارد کرده و وظایف زمان‌بندی‌شده ایجاد می‌کند. سپس اقدام به بارگیری و راه‌اندازی ماژول‌های مخرب که مسئولیت شناسایی و سرقت داده را بر عهده‌دارند، می‌کند.

این بدافزار دو پیلود اصلی به‌نام‌های project.aspx و a.aspx یا PluginHost.exe دارد که قابلیت‌های مختلفی از خود نشان می‌دهند. اولی کلیدهای رجیستری را کنترل کرده، تنظیم وظایف و برخی فعالیت‌های مخرب را بر عهده دارد و دومی به‌عنوان یک فایل اجرایی برای هدایت اجزای مختلف بدافزار مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

اپراتورهای والاک با بهره‌گیری از ماژول ManagedPlugin اطلاعات سیستم را جمع‌آوری کرده و با سرقت اعتبارنامه‌ها و گواهی‌های دامنه به مایکروسافت اکسچنج نفوذ کرده و اقدام به جاسوسی از شبکه می‌کنند. 

بدافزار والاک که در سال 2019 شناسایی‌شده است طی نیم سال اخیر بیش از 30 بار به‌روزرسانی شده و به یک تهدید تمام‌عیار و مستقل و پیچیده تبدیل‌شده است.

نسخه‌های اولیه این بدافزار سرورهای مایکروسافت اکسچنج را هدف قرار داده و به اطلاعات ایمیل‌های سازمانی و پسورد حساب‌های کاربری و گواهی‌نامه‌های دیجیتال دسترسی پیدا می‌کردند. 

والاک پیشتر به‌عنوان بارگذار بدافزار عمل می‌کرد و در حال حاضر نیز به یک بدافزار ماژولار چندمرحله‌ای و پیچیده تبدیل‌شده و علیه شرکت‌های آمریکایی و آلمانی به کارگرفته می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
دسترسی
1404/02/16 - 12:53- هوش مصنوعي

دسترسی کودکان به هوش مصنوعی جمینای

گوگل اعلام کرد که چت‌بات هوش مصنوعی جمینای برای کودکان قابل‌دسترسی است.

تجزیه
1404/02/16 - 12:15- سایرفناوری ها

تجزیه محصولات تبلیغاتی گوگل توسط وزارت دادگستری آمریکا

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا به دنبال تجزیه محصولات فناوری و تبلیغاتی گوگل است.

هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.