about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Adrozek

بدافزار جدید «Adrozek» مرورگرها را هدف قرار می‌دهد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت مایکروسافت در گزارشی از ظهور بدافزار جدیدی به نام آدروزک (Adrozek) خبر داد که با آلوده ساختن دستگاه‌های کاربران تنظیمات مرورگرها را تغییر داده و در نتایج جستجو تبلیغات منتشر می‌کند. 

این بدافزار از ماه می 2020 فعال بوده و در ماه آگوست با آلوده ساختن روزانه بیش از 30 هزار مرورگر اوج حملات خود نشان داده است. محققان مایکروسافت معتقدند بسیاری از قربانیان آدروزک در اروپا، جنوب و جنوب شرق آسیا واقع‌شده‌اند. 

اپراتورهای آدروزک در حملات خود کاربران را ازسایت‌های قانونی به دامنه‌های خود هدایت می‌کنند تا این بدافزار را که در سیستم ماندگار می‌شود، نصب کنند.

آدروزک پس از نفوذ به سیستم، مرورگرهای Microsoft Edge ،Google Chrome ،Mozilla Firefox ،Yandex را هدف قرار می‌دهد و با تغییر پوشه AppData اقدام به نصب افزونه خود می‌کند.  

این بدافزار برخی از فایل‌های DLL را تغییر داده و مکانیسم‌های امنیتی را غیرفعال می‌کند تا مرورگر قادر به شناسایی فعالیت‌های مخرب آن نباشد.

آدروزک به‌روزرسانی مرورگر، قابلیت‌های جستجوی ایمن را غیرفعال می‌کند، این امکان را می‌دهد افزونه مخرب در حالت ناشناس نیز کار کند، صفحه اصلی پیش‌فرض مرورگر و موتور جستجوی پیش‌فرض را نیز تغییر می‌دهد. در برخی از مروگرها نیز همچون فایرفاکس اعتبارنامه‌ها را جمع‌آوری و به اپراتورهای خود ارسال می‌کند. 

اپراتورهای بدافزار مذکور درنهایت به دنبال این هستند که در صفحات نتایج جستجو تبلیغات منتشر کرده و با هدایت ترافیک به سایت‌های تبلیغاتی یا برنامه‌های ریفرال کسب درآمد ‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.