about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار در بانک های هند

هکرهای کره شمالی به خودپردازها و مراکز تحقیقاتی هند نفوذ کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرهای کره شمالی با استفاده از نرم‌افزار مخرب جدید، به سیستم‌های خودپرداز حمله می‌کنند. این بدافزار قابلیت ثبت و سرقت اطلاعات را از کارت‌های اعتباری دارد که وارد دستگاه می‌شوند.

کارشناسان کسپراسکی شرح دادند، بدافزار مذکور «ATMDtrack» نام داشته و اولین بار از تابستان 2018، در شبکه بانک‌های هند مشاهده شده است. موج جدید حملات جدید این بدافزار مراکز تحقیقاتی هند را نیز هدف قرار داده و بدافزار به کار رفته نمونه‌ای بروز شده از نرم‌افزار مخربی با نام «DTrack» است. این بدافزار از قابلیت‌های جاسوسی و سرقت اطلاعات بهره برده، ویژگی‌هایی دارد که معمولاً در تروجان‌های دسترسی از راه دور (RAT) دیده می‌شوند.

کسپراسکی توضیح داد که هر دو بدافزار یاد شده در خانواده DTrack رده‌بندی می‌شوند. این دو شباهت بسیار زیادی به برنامه مخربی دارد که در «عملیات دارک سئول» (Operation DarkSeoul) مورد استفاده قرار گرفته بود. این مجموعه حملات در سال 2013 کره جنوبی را هدف قرار داده بودند.

حملات یاد شده به گروه لازاروس نسبت داده شده است. محققان عقیده دارند این هکرها توسط دولت کره شمالی حمایت می‌شوند. لازاروس یکی از 3 گروهی است که به تاگی توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم شد.

کسپراسکی اظهار کرد، بدافزار DTrack یکی از آخرین ساخته‌های لازاروس به‌حساب می‌آید که در تابستان 2018 فعالیت خود را شروع کرد. همچنین نسخه جدید از آن به تازگی و در سپتامبر 2019 شناسایی شده است.

بدافزار ATMDtrack توانایی انجام کارهایی زیر را دارد:

•    کی لاگر
•    جمع‌آوری تاریخچه مرورگر
•    کسب آدرس‌های آی پی میزبان، اطلاعات مربوط به شبکه و ارتباطات فعال
•    فهرست کردن پردازش‌های در حال اجرا
•    فهرست کردن فایل‌هایی که روی همه فضاهای ذخیره‌سازی وجود دارند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.