about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرها با استفاده از پیام‌های جعلی به‌روزرسانی‌ مرورگر کروم اقدام به انتشار بدافزار و حملات سایبری می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت دکتر وب (Dr. Web) با انتشار گزارشی اعلام کرده‌اند هکرها در عملیاتی جدید اقدام به انتشار بدافزار از طریق به‌روزرسانی‌های جعلی مرورگر کروم می‌کنند.

به گفته کارشناسان این شرکت، مهاجمان از طریق سایت‌های آلوده مبتنی بر ورد‌پرس به‌روزرسانی‌های جعلی منتشر کرده و کاربران را به نصب بدافزار تشویق می‌کنند.

هکرها با دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت‌های وردپرسی اسکریپتی به آن‌ها اضافه کرده و کاربران را به صفحات فیشینگی که پشت نقاب منابع رسمی گوگل مخفی‌شده‌اند، هدایت می‌کنند.

آن‌ها کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به آن‌ها پیشنهاد می‌کنند به‌روزرسانی مهم کروم را نصب کنند. کاربران با نصب به‌روزرسانی، بسته نصب بدافزاری را دریافت می‌کنند که به اپراتورهای خود این امکان را می‌دهد سیستم‌های آلوده را از راه دور کنترل کنند. 

مهاجمان اهداف خود را بر اساس موقعیت مکانی و مشخصات مرورگرشان انتخاب کرده و بسته نصب مخرب را با امضای دیجیتال واقعی به کاربران ارائه می‌دهند. این امضای دیجیتال مشابه امضاء بسته نصب جعلی NordVPN است که توسط یک گروه هکری توزیع می‌شود. 

پس از نصب به‌روزرسانی، در فهرست %userappdata% پوشه‌ای ایجاد می‌شود که شامل مجموعه فایل‌های مشروع اپلیکیشن «TeamViewer» بوده و هم‌زمان دو آرشيو SFX رمزنگاری‌شده نیز باز می‌شود. 

یکی از آرشیوها شامل کتابخانه مخرب msi.dll و فایل راه‌اندازی مرورگر کروم با صفحه شروع Google[.]com است. 

از آرشیو دوم نیز اسکریپتی برای دور زدن آنتی‌ویروس‌های ویندوز استخراج می‌شود. کتابخانه msi.dll در حافظه بارگذاری شده و فعالیت‌های تیم ویور را از چشم کاربر مخفی نگه می‌دارد و  امکان اتصال به سیستم آلوده را فراهم می‌سازد.

در ادامه مهاجمان برنامه‌های مخربی همچون کی‌لاگر، بدافزار سارق گذرواژه «Predator the Thief» و تروجان کنترل از راه دور پروتکل RDP را در دستگاه‌های آلوده نصب می‌کنند. 

به اعتقاد کارشناسان دکتروب، گروهی که پشت این عملیات قرار دارد، همان گروهی است که در وب‌سایت مشهور سی‌نت (CNET)، نسخه‌های مخرب نرم‌افزار وی‌اس‌دی‌سی (VSDC) را منتشر کرده بود و کاربران به‌جای نسخه اصلی نرم‌افزار، بسته نصب آلوده به بدافزار نرم‌افزار وی‌اس‌دی‌سی را دریافت می‌کردند.

جامعه هدف این گروه، کاربران گوگل کروم در ایالات‌متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، بریتانیا، اسرائیل و ترکیه هستند. در حال حاضر بیش از 2000 کاربر نیز به‌روزرسانی‌های جعلی کروم را نصب‌کرده‌اند.  

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.