about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرها با بهره‌گیری از شیوع کروناویروس و دورکاری کارمندان، برنامه‌های محبوب ویدئو کنفرانس را شبیه‌سازی کرده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در گزارشی تازه اعلام کردند هکرها با بهره‌گیری از برنامه‌های محبوب ویدئو کنفرانس اقدام به انتشار بدافزار کرده‌اند. 

به گفته کارشناسان این آزمایشگاه، به دنبال شیوع کروناویروس و دورکاری کارکنان شرکت‌ها، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های مخرب و مشکوک از شهرت نرم‌افزارهای ویدئوکنفرانس من‌جمله «Zoom» ،«WebEx» و «Slack» استفاده کرده و پشت نقاب آن‌ها بدافزارهای مخرب منتشر کرده‌اند. 

محققان کسپرسکی بیش از 200 اپلیکیشن مخرب شناسایی کرده‌اند که پشت پرده برنامه‌های محبوب ویدئوکنفرانس، اقدام به آلوده‌سازی دستگاه‌های کاربران و سرقت اطلاعات محرمانه کرده‌اند.

هکرها در توسعه اپلیکیشن‌های مخرب از بدافزارهای تبلیغاتی «DealPly» و «DownloadSponsor» بیشترین استفاده را کرده و در 42 درصد موارد زوم را شبیه‌سازی کرده و 22 درصد وب‌اکس و 12 درصد نرم‌افزار «GoToMeeting» را شبیه‌سازی کرده‌اند. 

پیشتر کارشناسان شرکت امنیت سایبری چک‌پوینت گفته بودند اپراتورهای بدافزار معروف سربروس «Cerberus» از پاندمی کرونا‌ویروس بسیار سوءاستفاده کرده و برنامه‌هایی نیز توسعه داده‌اند که تحت عنوان «Corona.apk» و «Coronavirus_no_push_obf.apk» شناخته می‌شوند و کلیه قابلیت‌های سربروس را دارند. 

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Group-IB» نیز اعلام کرده بودند جاسوس‌افزارهای «AgentTesla» ،«NetWire» و «LokiBot» بیش از همه با سوارشدن بر موج کرونا ویروس سازمان‌های دنیا را هدف قرار داده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.