about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بدافزار استخراج‌کننده ارز دیجیتال در قالب نرم‌افزار‌های جعلی تحت عنوان Google Translate Desktop یا برنامه‌های جذاب دیگر در حال انتشار است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، مهاجمان، بدافزار‌های استخراج‌کننده ارز دیجیتال را از طریق سایت‌هایی همچون Nitrokod، Softpedia و Uptodown منتشر می‌کنند که مدعی ارائه نرم‌افزار‌های رایگان و ایمن هستند و در نگاه اول به نظر می‌رسد که این برنامه‌ها فاقد هرگونه کد بدافزاری هستند و عملکرد تبلیغ شده را ارائه می‌کنند.

اکثر برنامه‌های آلوده به این بدافزار، در ظاهر نرم‌افزار‌های محبوبی هستند که نسخه رسمی دسکتاپ ندارند. به‌عنوان‌مثال، محبوب‌ترین برنامه Nitrokod نسخه دسکتاپ Google Translate است که علاوه بر سایت Nitrokod در Softpedia نیز بارگذاری شده و این در حالی است که گوگل، نسخه رسمی دسکتاپ Translate را منتشر نکرده است.

این برنامه‌های آلوده علاوه بر بازدیدکنندگان معمولی سایت‌ها، در معرض نمایش موتور‌های جستجو نیز قرار می‌گیرند. متأسفانه، پیشنهاد‌ها و تبلیغ Nitrokod برای این نرم‌افزار‌ها در نتایج جستجوی Google رتبه بالایی دارد و این سایت طعمه‌ای عالی برای کاربرانی است که به دنبال ابزاری خاص هستند. هنگامی که کاربران نسخه دسکتاپ Google Translate را جستجو می‌کنند، به‌سرعت به سایت‌های مذکور هدایت می‌شوند.

محققان در گزارشی اعلام کرده‌اند که این بدافزار پس از نصب، اجرای کد مخرب را تا یک ماه به تأخیر می‌اندازد تا راهکار‌های امنیتی نتوانند آن را شناسایی کنند.

بدافزار، وجود نرم‌افزار ضدویروس را بررسی کرده، ضمن جستجوی پروسه‌های متعلق به ماشین‌های مجازی، از یک سری روال‌های ضد شناسایی و ضد تحلیل برای دورزدن محصولات امنیتی استفاده می‌کند و در نهایت یک قاعده به مجموعه قواعد فایروال و یک استثنا به Windows Defender اضافه می‌کند.

بنابر اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتا، راهبران امنیتی، کارشناسان و متخصصان IT سازمان‌ها و دستگاه‌های دارای زیرساخت حیاتی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا به آدرس: https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/۴۹۲۷/news/view/۱۴۶۰۸/۲۲۰۴/ ضمن آشنایی با نشانه‌های آلودگی این بدافزار، خبر تخصصی و فنی چگونگی انتشار بدافزار استخراج‌کننده رمزارز در قالب Google Translate Desktop را مطالعه کنند.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.