about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

انتشار اطلاعات 100 سرباز آمریکایی توسط داعش

انتشار این اطلاعات توسط گروهی که خود را "بخش هک داعش" می‌نامند، صورت گرفته است. هدف از این کار تحریک طرفداران داعش در آمریکا برای ترور این اشخاص است.
"بخش هک داعش" علاوه بر نام و محل اقامت این سربازان، تصاویر آنها را نیز در وب‌سایت " www. justpaste.it" منتشر کرده است. بنا بر ادعای این گروه، نظامیان موردنظر در عملیاتی که علیه داعش صورت گرفته است، حضورداشته‌اند.
حملات موردنظر هیچ‌گونه آسیبی به سامانه‌های نظامی وارد نکرده است
طبق ادعای این گروه (بخش هک داعش)، اطلاعات بدست آمده حاصل حمله سایبری به سامانه‌های مختلف نظامی مانند سامانه بانک‌های اطلاعاتی و سامانه ایمیل، بوده است. بنا بر ادعای گروه موردنظر اطلاعات فاش شده تنها بخش کوچکی از اطلاعات حساس و عظیمی است که آنها بدست آورده‌اند.
این بخش در یک اعلامیه عمومی اعلام داشت: "حمله موردنظر به سامانه‌های ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی صورت گرفته است و اطلاعات بدست آمده در این حمله سایبری، اطلاعات کارکنان نظامی ارتش آمریکا است."
طبق گفته مسئولان وزارت دفاع آمریکا حمله موردنظر هیچ‌گونه آسیبی به سرورهای وزارت دفاع وارد نکرده و اطلاعات فاش شده به‌هیچ‌عنوان محرمانه نیستند.
افراد موردنظر در لیست فاش شده، در حملات هوایی به داعش و در گزارش‌های وزارت دفاع آمریکا در کمپین‌هایی که علیه داعش برگزارشده بود، حضورداشته‌اند.
توصیه‌های وزارت دفاع برای امنیت سایبری قدرتمندتر
"آنها را در سرزمین خودشان به قتل برسانید." پست موردنظر توسط بخش هک داعش برای تحریک حامیان داعش در آمریکا به‌منظور انجام حملات تروریستی علیه نظامیان آمریکایی منتشر شد.
طبق گفته مسئولان وزارت دفاع آمریکا با این حملات به‌شدت برخورد خواهد شد و آنها بر این امر واقف‌اند که نظامیان آمریکایی و خانواده‌های آنها در معرض خطر حملات تروریستی هستند.
مسئولان وزارت دفاع آمریکا به نظامیان توصیه کردند که با توجه به حضور روزافزون داعش در فضای مجازی و احتمال هک شدن اطلاعات شخصی، از رمزهای عبور با امنیت بیشتر استفاده کنند و از قرار دادن اطلاعات شخصی خود در فضای مجازی خودداری کنند.

 

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.