about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتشار اطلاعات کاربران اسکایپ

آسیب‌پذیری در برنامه اسکایپ موجب انتشار اطلاعات کاربران شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان امنیت سایبری موفق به کشف یک آسیب‌پذیری در نسخه اندرویدی برنامه اسکایپ شدند.

در جریان کشف این آسیب‌پذیری کارشناسان متوجه شدند که یک مهاجم می‌تواند حتی بدون احراز هویت از این آسیب‌پذیری بهره‌برداری کند. این حفره امنیتی موجب شده تا هکرها بتوانند به تصاویر و اطلاعات مخاطبان دسترسی پیدا کنند و حتی برخی لینک‌ها را در مرورگر قربانیان باز کنند.

در ابتدای امر مهاجم برای بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری باید به دستگاه قربانی دسترسی فیزیکی داشته باشد. همچنین باید یک تماس اسکایپ دریافت شده و به آن پاسخ داده شود، تا حتی درصورتی‌که دستگاه قفل هم باشد، بتوان از این آسیب‌پذیری بهره‌برداری کرد.

این آسیب‌پذیری فقط در نسخه‌ی اندورید برنامه‌ی اسکایپ شناسایی‌شده است. 

 در حالت معمول تا زمانی که صفحه‌ی دستگاه قفل است، کاربر بدون احراز هویت و وارد نکردن گذرواژه نمی‌تواند تصاویر و یا مخاطبان را مشاهده کند. بااین‌حال این محقق امنیتی کشف کرده به دلیل خطاهای موجود در کد برنامه‌ی اسکایپ، این روند انجام‌نشده و مهاجم می‌تواند به اطلاعات اسکایپ دسترسی داشته و حتی پیام‌هایی را ارسال کند. این محقق همچنین کشف کرده با نوشتن یک لینک و ارسال آن در قالب پیام اسکایپ، می‌توان آن لینک را در مرورگر نیز باز کرد. 

طبق اطلاعات به‌دست‌آمده این آسیب‌پذیری در تاریخ 23 دسامبر 2018 توسط شرکت مایکروسافت در نسخه‌ی جدید این برنامه وصله شده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.