about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه هکری «Ragnar Locker» اخیراً ادعا کردند که درپی حمله باج‌افزاری ماه اوت امسال به بیمارستان اسرائیلی معینی یشوعا، یک ترابایت داده سرقت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مهاجمان سایبری که به بیمارستان معینی یشوعا (Mayanei Hayeshua) در سرزمین‌های اشغالی در ماه اوت امسال حمله کردند، شروع به انتشار داده‌های حساسی کردند که در این نقض سایبری جمع‌آوری کرده بودند.

گروه هکری «Ragnar Locker» اوایل ماه اوت سال جاری به مرکز پزشکی معینی یشوعا در بنی باراک (Bnei Brak)، خارج از تل‌آویو، حمله کردند. هکرها در پست‌های اخیر خود در X، که قبلاً توییتر نام داشت، ادعا کرد که هیچ رمزگذاری را برای جلوگیری از خرابی تجهیزات یا ابزار ضروری اجرا نکرده، زیرا قربانی یک مرکز پزشکی بوده است.

با این حال، آنها توانسته‌اند یک ترابایت داده، شامل یک پایگاه داده کامل «SQL» و حجم زیادی از فایل های «.pst» با مکاتبات داخلی، بگیرند. مهاجمان گفتند که اولین دسته از فایل‌های سرقت شده از بیمارستان شامل بسیاری از اطلاعات شخصی، ایمیل‌های داخلی، امور مالی، کارت‌های پزشکی و داده‌های بسیار حساس‌تر را منتشر کرده‌اند.

گزارش‌های مربوط به ماه اوت امسال نشان می‌دهد که این حمله باج‌افزاری باعث از کار افتادن سیستم‌های کامپیوتری بیمارستان شد و بیمارستان قادر به پذیرش بیماران جدید در کلینیک‌های سرپایی و مراکز تصویربرداری نبود.

مهاجمان ادعا کردند که به لطف «آسیب‌پذیری‌های جدی»، توانسته‌اند داده‌ها را دانلود کنند و سعی کرده‌اند به بیمارستان در مورد آسیب‌پذیری‌های شبکه‌اش هشدار دهند.

بسیاری مراکز پزشکی از جمله مرکز بهداشت سنت مارگارت (St. Margaret) در ایلینویز و مرکز پزشکی هیلل یافه (Hillel Yaffe) در اراضی اشغالی، هر 2 در سال 2021، پیش از معینی یشوعا مورد حمله باج‌افزاری قرار گرفته‌اند؛ وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده در ماه گذشته هشداری درباره باج‌افزار «Rhysida» صادر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.