about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

انتشار اسناد محرمانه‌ی دولت کانادا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گروه هکری ناشناس، دسته‌ای دیگر از اسناد محرمانه‌ی دولتی کانادا که مربوط به توسعه‌ی مراکز دیپلماتیک این کشور در انگلیس است را منتشر کرده است.

اسناد موردنظر، دومین سری از اسناد محرمانه‌ی دولت کانادا است که توسط گروه هکری ناشناس منتشر می‌شود. چندی پیش گروه هکری ناشناس، سری اول این اسناد را منتشر کرد؛ اسنادی که در مورد مراکز اطلاعاتی کانادا در خارج از خاک این کشور بود.

یک منبع ناشناس دولتی گفت که دولت کانادا در حال بررسی موضوع برای یافتن عاملان این حمله است. به گفته‌ی این منبع، اسناد منتشرشده کاملاً واقعی هستند. به گفته‌ی منبع ناشناس مذکور پلیس کانادا در حال بررسی موضوع است.

گروه هکری ناشناس اعلام کرد که اسناد بسیاری از دولت کانادا را در اختیار دارد و آنها را در نوبت‌های مختلف برای اعمال فشار به دولت کانادا منتشر خواهد کرد. گروه موردنظر، انگیزه‌ی خود از این کار را اعتراض به کشتن یکی از اعضای این گروه توسط پلیس کانادا و اعتراض به تصویب لایحه‌ی Bill C-51 اعلام کرد. به کمک لایحه‌ی Bill C-51، پلیس کانادا و سازمان اطلاعاتی (CSIS) این کشور امکان ورود بدون اجازه به حریم خصوصی شهروندان کانادا به بهانه‌ی مبارزه با تروریسم را خواهند داشت.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.