about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

انتشار اسناد جدید جاسوسی انگلیس از اینترنت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ تقریباً دیگر بر هیچ‌کسی، جاسوسی‌های انگلستان و گسترش دامنه نظارتی GCHQ بر خطوط مخابراتی و اینترنتی در یک سال منتهی به فرار اسنودن از آمریکا و افشاگری وی پوشیده نیست؛ اما به‌تازگی اسناد جدیدی در این رابطه منتشر شد که پرونده مذکور را وارد فاز جدیدی کرده است. تلویزیون نیوزلند اخیراً اسنادی به دست آورده که حکایت از همکاری سازمان ارتباطات دولتی انگلیس با یک شرکت نیوزلندی به نام ایندیس  دارد. ظاهراً در این قرارداد همکاری، این شرکت نیوزلندی، حجم بالایی از اطلاعات را به GCHQ فروخته است. بر اساس اخبار و اطلاعات موجود، حدفاصل سال‌های 2009 تا 2013، این شرکت نیوزلندی، با در اختیار گذاشتن ابزار و فناوری خود در خدمت GCHQ، این نهاد امنیتی انگلیسی را برای رسیدن به هدفش یاری کرده است.
به ادعای تلویزیون نیوزلند، بسیاری از مواردی که در قرارداد مخفی دو طرف اجرایی شد، فناوری‌های از پیش ساخته شده ایندیس (Endace) نبوده و بر اساس نیاز GCHQ، طراحی و ساخته شده است. این نکته نیز لازم به ذکر است که GCHQ، از مشتریان اصلی این شرکت نیوزلندی نیست و محصولات نامتعارف جاسوسی شرکت مذکور، احتمالاً به شرکت‌های مخابراتی و دولتی بسیاری از جمله ورایزن ، ای تی اند تی  و اسپرینت  نیز فروخته شده است؛ موضوعی که تاکنون شرکت‌های مذکور از پذیرش آن‌ها سرباز زده‌اند. به عنوان مثال، بر اساس برخی اسناد، شرکت اسپرینت آمریکا، تجهیزاتی را بر اساس درخواست پلیس، برای شنود قانونی مکالمات از ایندیس، خریداری کرده است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

تنظیم
1404/09/24 - 10:37- اروپا

تنظیم مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال در بریتانیا

وزارت دارایی بریتانیا اعلام کرد که مقررات مربوط به دارایی‌های دیجیتال از اکتبر ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.

مقابله
1404/09/24 - 10:25- آسیا

مقابله با فروش آنلاین و غیرقانونی مواد آتش‌زا در فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین در مورد فروش آنلاین مواد آتش‌زا و سایر ترقه‌های غیرقانونی هشدار داد.