about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت Critix آپدیت امنیتی را برای آسیب پذیری های جدی موجود در محصولات خود منتشر کرده و از سازمان های مشتری خود خواسته تا هر چه سریع تر آن ها را نصب کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سیستم های  Critix (کریتیکس) آپدیت امنیتی را برای آسیب پذیری های موجود در اپلیکیشن های مجازی، دسکتاپ و اپلیکیشن های فضای کار خود منتشر کرده است.

این نقص های امنیتی اصلاح شده بسیار جدی به حساب می آیند چرا که این امکان را به مهاجمین می دهند تا به مورد نظر خود دسترسی محلی پیدا کنند و با افزایش سطح دسترسی، کنترل سیستم های آلوده را در دست بگیرند. 

محصولات شرکت کریتیکس به صورت گسترده مورد استفاده سازمان های سرتاسر دنیا قرار دارند. بنابراین اعمال آپدیت های امنیتی در آن ها از جمله اقدامات ضروری به حساب می آید و می تواند دسترسی آسان هکرها به سیستم های تحت رخنه را مسدود کند. 

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا یا همان سیسا نیز هشداری را مبنی بر اعمال هر چه سریع تر آپدیت های امنیتی کریتیکس منتشر کرده است. 

آسیب پذیری های اصلاح شده کریتیکس عبارتند از:

  • CVE-2023-24483
  • CVE-2023-24484
  • CVE-2023-24485
  • CVE-2023-24486
  • CVE-2023-24483

کریتیکس به مشتریان توصیه کرده تا نسخه اصلاح شده را هر چه سریع تر نصب کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.