about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون مرکز دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور با اشاره به رونمایی از دستگاه‌های اخذ رأی الکترونیکی انتخابات در نمایشگاه الکامپ گفت: با این دستگاه‌ها حداکثر یک ساعت پس از پایان رأی گیری می‌توان نتایج هر شعبه را به ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام کنیم.

علیرضا براتی، معاون مرکز دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور پیرامون برگزاری انتخابات الکترونیکی در کشور، گفت: در نمایشگاه الکامپ یک شعبه اخذ رأی واقعی را شبیه سازی کردیم تا مردم با روند انتخابات الکترونیکی آشنا شوند و در این شبیه سازی به‌جای کاندیداهای اسمی، نام سازمان‌ها و شرکت‌هایی که در الکامپ غرفه دارند را در دستگاه ثبت کردیم تا مردم و بازدیدکنندگان به آن‌ها رأی دهند تا ضمن اینکه با فرایند انتخابات الکترونیکی آشنا می‌شوند، نتایج نیز در اختیار مسئولان برگزاری نمایشگاه قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه انتخابات الکترونیکی اولین بار در سال ۱۳۹۰ در انتخابات مجلس در ۱۴ حوزه انتخاباتی با موفقیت تجربه شد که مورد تأیید شورای محترم نگهبان نیز به‌عنوان ناظر قرار گرفت، افزود: از سال گذشته دستگاه‌های اخذ رأی الکترونیکی را باکیفیت بهتری ساختیم و در نمایشگاه الکامپ امسال رونمایی شد تا مردم با آن آشنا شوند.

معاون مرکز دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور تصریح کرد: هم اکنون مذاکرات در این مورد با شورای محترم نگهبان در حال انجام است که به‌محض تأیید، در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده از این دستگاه‌ها در فرایند اخذ رأی استفاده می‌شود.

براتی با اشاره به انتخابات شورای اسلامی شهر روستا در سال آینده اظهار کرد: نمایندگان مجلس به‌عنوان ناظر آن انتخابات مایل هستند از این تجهیزات در انتخابات شهر و روستا بخصوص در شهرهای بزرگ استفاده شود که در شمارش آرا بتواند کمک کند.

وی مهم‌ترین ویژگی این دستگاه‌ها را صحت، دقت و سرعت دانست و افزود: استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی اخذ رأی به نحوی است که حداکثر یک ساعت پس از پایان رأی گیری می‌توان نتایج هر شعبه را به ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام کنیم تا در آنجا تجمیع انتخابات انجام شود.

معاون مرکز دولت الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت کشور در مورد فرایند اخذ رأی الکترونیکی توضیح داد: شخصی که وارد شعبه می‌شود ابتدا کارت ملی یا شناسنامه‌اش را به مسئول شعبه تحویل می‌دهد و از طریق سیستم احراز هویت، مدرکش مورد تأیید قرار می‌گیرد و به‌صورت آنلاین از وزارت کشور استعلام می‌شود که آیا این شخص در شعبه دیگری رأی داده یا خیر که اگر رأی داده نشده باشد، تعرفه الکترونیکی به‌جای تعرفه کاغذی به وی داده می‌شود و رأی دهنده برای ثبت رأی خود پشت دستگاه قرار می‌گیرد.

براتی دستگاه الکترونیکی اخذ رأی را همچون دستگاه‌های عابر بانک تعبیر کرد و گفت: شخص تعرفه الکترونیکی را در دستگاه قرارمی‌دهد و کد کاندیداهای مورد نظرش را وارد می‌کند. پس از اتمام کار، پرینتی از دستگاه نمایش داده می‌شود که شخص مطمئن شود دقیقاً به همان افرادی که می‌خواسته ثبت رأی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: دستگاه اخذ رأی به هیچ عنوان به شبکه‌ای وصل نیست و پلمپ وزارت کشور و شورای نگهبان را دارد که پس از اتمام زمان رأی گیری پلمپ‌ها شکسته می‌شود و اطلاعات دستگاه تخلیه می‌شود و شمارش آرا انجام می‌گیرد.

این مقام مسئول در مورد سطح برگزاری انتخابات الکترونیکی اظهار کرد: باید روزی به نقطه‌ای برسیم که کل شعب اخذ رأی را در سطح کشور از این دستگاه‌ها استفاده کنند که در حال حاضر تجهیزات حدود ۳۰ درصد کشور ساخته شده و آماده است که اگر در این انتخابات روند مورد نظر را داشته باشد، پیش بینی می‌شود برای انتخابات آتی برای کل کشور از دستگاه‌های اخذ رأی الکترونیکی استفاده شود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.