about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در گذشته، پزشکان از نرم‌افزارهای مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی برای تشخیص تومورهای مغزی، بیماری‌های کلیوی و انواع مختلف سرطان کمک ‌می‌گرفتند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبرباناما اکنون محققان شرکت IBM با همکاری بنیاد مایکل جی. فاکس (MJJF) موفق به طراحی برنامه‌ای مبتنی بر هوش مصنوعی شده‌اند که ‌می‌تواند نحوه پیشرفت علائم فرد مبتلا به بیماری پارکینسون را از لحاظ زمان و شدت پش‌بینی کند.

یافته‌های این پژوهش که در نشریه عل‌می‌Lancet Digital Health منتشر شده، نشان ‌می‌دهد که این نرم‌افزار قادر است با ارائه اطلاعاتی در خصوص نحوه پیشرفت بیماری، به پزشکان و بیماران کمک کند تا در مدیریت بهتر علائم این بیماری گام‌های موثرتری بردارند.

شرکت IBM در این رابطه ‌می‌گوید: هدف ما استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای کمک به مدیریت بهتر بیماری و طراحی آزمایش‌های بالینی است. این اهداف بسیار مهم هستند چراکه علی‌رغم شایع بودن بیماری پارکینسون، علائم در بیماران یکسان نیست و هر یک، تجربه منحصر به‌فردی دارند.

در نیل به این دستاورد مهم، از اطلاعات برنامه تحقیقاتی در زمینه این بیماری که تحت عنوان Parkinson’s Progression Markers شناخته و توسط بنیاد مایکل جی.فاکس حمایت ‌می‌شود، استفاده شد.

به گفته IBM، پایگاه داده این طرح شامل اطلاعات بیش از 1400 فرد مبتلا به بیماری پارکینسون ‌می‌شود که یکی از بزرگ‌ترین مجموعه اطلاعاتی مرتبط با افراد مبتلا به این بیماری محسوب ‌می‌شود. این اطلاعات به هوش مصنوعی IBM کمک کرد تا الگوهای پیچیده و مرتبط با پیشرفت بیماری پارکینسون را پیاده کند.

طبق آخرین برآوردها، بیماری پارکینسون حدود شش میلیون نفر در سراسر جهان را به خود درگیر کرده و هنوز راه مشخصی برای درمان آن پیدا نشده است. مرکز تحقیقاتی IBM به همراه بنیاد مایکل ج. فاکس قصد دارند تا به همکاری‌های خود برای توسعه بیشتری این مدل مبتنی بر هوش مصنوعی ادامه دهند.
انتظار ‌می‌رود که این دستاورد بتواند با ارائه اطلاعات دقیق‌تری از مراحل مختلف این بیماری، به پزشکان و بیماران در کنترل و مدیریت بهتر آن کمک شایانی کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.