about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تعداد درخواست زیاد برای تیک آبی توییتر سبب شده است که این شبکه اجتماعی مجدداً امکان ثبت درخواست برای این قابلیت را تا مدت نامعلومی غیر فعال کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ تنها یک هفته از آغاز مجدد برنامه دریافت تیک آبی توییتر می‌گذرد و حالا این شبکه اجتماعی اعلام کرده که موقتاً امکان ثبت درخواست برای این تأییدیه را غیر فعال کرده است.  توییتر در توضیح این تصمیم خود گفته است که تعداد درخواست‌های دریافت شده بیش از پیش‌بینی‌ها بوده است و پیش از اینکه بتواند درخواست جدیدی را دریافت کند، باید زمانی را به بررسی درخواست‌های فعلی اختصاص دهد.

توییتر اعلام نکرده که چه زمانی امکان ثبت درخواست برای تیک آبی را فعال می‌کند، اما قول داده که این کار را به زودی انجام دهد.

ما غرق در درخواست‌های تأییدیه هستیم. بنابراین؛ باید در حال حاضر دریافت هرگونه درخواست جدیدی را متوقف کنیم تا بتوانیم درخواست‌های فعلی را بررسی کنیم. ما به زودی بخش درخواست‌ها را باز می‌کنیم. قول می‌دهیم.

توییتر پس از وقفه‌ای سه ساله مجدداً برنامه‌ی تأییدیه حساب کاربری را راه‌اندازی کرد. پیش از این توییتر این برنامه را در اواخر سال ۲۰۱۷ متوقف کرده بود و از سردرگمی کاربران به عنوان دلیل این کار نامبرده بود. این پلتفرم اجتماعی قول داده بود که این برنامه را بهبود بخشیده و مجدداً آن را برای کاربران ارائه دهد.
حالا برنامه تأییدیه توییتر خیلی واضح‌تر درباره افراد واجد شرایط تیک آبی توضیح می‌دهد. تیک آبی Twitter به اکانت هایی تعلق می‌گیرد که معتبر (اصلی)، سرشناس و فعال باشند. همچنین؛ حساب‌های کاربری برای دریافت این تأییدیه باید در یکی از ۶ گروه زیر جای بگیرند:

دولت‌ها
شرکت‌ها، برندها و سازمان‌ها
خبرنگاران و خبرگزاری‌ها
فعالان خوزه سرگرمی
فعالان حوزه ورزش و بازی
فعالان اجتماعی و سایر افراد تأثیرگذار
شما می‌توانید برای مشاهده توضیحات بیشتر در رابطه با دریافت تیک آبی توییتر به وبلاگ این شبکه اجتماعی مراجعه کنید.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.