about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

با انتشار به‌روزرسانی جدید، کاربران هریک از اپلیکیشن‌های مایکروسافت تیمز و اسکایپ می‌توانند تماس برقرار و به یکدیگر پیام ارسال کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان ؛ مایکروسافت در نظر دارد قابلیت برقراری ارتباط با اعضای پیام‌رسان اسکایپ را به سرویس مایکروسافت تیمز اضافه کند. پس‌ازاین به‌روزرسانی که احتمالاً تا پایان مارس عرضه می‌شود، کاربران هر دو اپلیکیشن اسکایپ و مایکروسافت می‌توانند تماس برقرار و به یکدیگر پیام ارسال کنند.

ویژگی یادشده تا انتهای آوریل در اختیار کاربران سرویس آفیس ۳۶۵ و مایکروسافت ۳۶۵ نیز قرار خواهد گرفت. مایکروسافت در ژوئیه‌ی سال گذشته این ویژگی را رونمایی کرد. طبق گفته‌ی مهندسان این شرکت، کاربران هریک از این دو پلتفرم برای برقراری تماس یا ارسال پیام به دیگران، باید از آدرس ایمیلشان استفاده کنند.

پس از عرضه‌ی به‌روزرسانی، قابلیت جدید به‌صورت پیش‌فرض فعال نمی‌شود و کاربران برای فعال‌سازی آن، باید از قسمت ادمین‌سنتر مایکروسافت ۳۶۵ به قسمت دسترسی خارجی (External Access) بروند و قابلیت برقراری ارتباط با کاربران اسکایپ را فعال کنند.

Paragraphs

تیمز و اسکایپ از اپلیکیشن‌های محبوب در میان کاربران هستند. چندی پیش، خبری منتشر شد که روزانه بیش از ۲۰ میلیون کاربر از اپلیکیشن مایکروسافت تیمز برای خدمات اداری استفاده می‌کنند. شایان‌ذکر است فست کمپانی نیز مایکروسافت را به‌عنوان خلاق‌ترین شرکت در ارائه خدمات اداری معرفی کرد. در‌حال‌حاضر، ۹۱ شرکت از ۱۰۰ شرکت بزرگ آمریکا از سرویس مایکروسافت تیمز استفاده می‌کنند و این امر نیز نشان‌دهنده‌ی محبوبیت تیمز در میان کسب‌وکارهای بزرگ است.

در سال ۲۰۱۷، مایکروسافت اعلام کرد در آفیس ۳۶۵، می‌خواهد تیمز را جایگزین اسکایپ ‌کند؛ البته باید دید کاربران از چنین تغییری استقبال خواهند کرد یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد