about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

واتساپ درحال‌توسعه امکان ارسال تصویر و ویدیو با تاریخ انقضا برای پیام‌رسان خود است. هنوز تاریخ دقیق انتشار این قابلیت مشخص نیست.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛این روزها اخبار زیادی از قابلیت‌هایی که قرار است در آینده نزدیک به واتساپ اضافه شود می‌شنویم. به نظر می‌رسد که توسعه‌دهندگان واتساپ در تلاش هستند تا با افزایش قابلیت‌های این پیام‌رسان، مخاطبان بیشتری را جذب کنند. 
بر اساس گزارشی از WABetaInfo، یکی دیگر از قابلیت‌هایی که واتساپ درحال‌توسعه آن است، امکان ارسال تصویر و ویدیو با تاریخ انقضا در این پیام‌رسان است. این ویژگی مشابه قابلیت self-deleting media اسنپ چت است. مطابق تصاویر زیر، وقتی‌که دریکی از چت‌های واتساپ تصویر، ویدیو یا GIF برای ارسال انتخاب کنید، گزینه‌ای نمایش داده می‌شود که می‌توانید تاریخ انقضای محتوای ارسالی خود را انتخاب کنید. 
هیچ تایمری کنار محتوای ارسالی شما برای نشان دادن تاریخ انقضای آن نمایش داده نمی‌شود و وقتی فردی که این محتوا را دریافت کرده است از چت با شما خارج شود، این محتوا از گوشی او ناپدید می‌شود. (البته هنوز به‌طور دقیق مشخص نشده است که این محتوا با خارج شدن فرستنده از چت پاک می‌شود یا با خارج شدن گیرنده.)
طبق گفته افشاگرام، هیچ پیامی مبنی بر اینکه محتوا حذف‌شده است، برای گیرنده محتوا ارسال نمی‌شود. هنوز مشخص نیست که آیا واتساپ برای جلوگیری از اسکرین شات گرفتن گیرنده محتوا، سیستمی را توسعه می‌دهد یا خیر. اسنپ چت که این قابلیت را درگذشته به کاربران خود ارائه داده است، اگر گیرنده پیام از محتوای ارسالی اسکرین شات بگیرد، به فرد فرستنده اطلاع داده می‌شود. 
 

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.