about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

امواج تراهرتز؛ کلید تبدیل 5G به 6G

کارشناسان در اجلاس 5G بروکلین، اعلام کردند که امواج تراهرتز، می‌تواند برخی مشکلات بر سر راه توسعه نسل بعدی اینترنت همراه را مرتفع کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان حاضر در اجلاس 5G بروکلین (Brooklyn 5G summit)، در پی بحث و گفتگوهای فراوان به این نتیجه رسیدند که امواج تراهرتز، می‌تواند برخی مشکلات پیش آمده بر سر راه توسعه 5G را حل کند و کمک شایانی برای رسیدن به نسل بعدی شبکه‌های اینترنت همراه، یعنی 6G باشد.

اگرچه حدود 6 سال از نخستین دوره سالانه برگزاری اجلاس 5G در بروکلین می‌گذرد، برخی از کارشناسان حاضر در این نشست، معتقدند که امسال، سال نخست برای آغاز توسعه اینترنت 6G، به شمار می‌رود. این نشست 4 روزه -که نوکیا و شرکت ارتباطات بی‌سیم ان وای یو (NYU Wireless)، میزبانی آن را برعهده دارند- به مسائلی چون استقرار، هم‌رسانی تجربیات و پیش‌بینی آینده شبکه 5G می‌پردازد.

این دوره، نخستین سال مطرح شدن ایده بهره‌گیری از امواج تراهرتز برای توسعه اینترنت همراه است. برخی از کارشناسان شاخص این حوزه، بر این باورند که امواج تراهرتز، یکی از مؤلفه‌های کلیدی نسل بعد ارتباطات بی‌سیم، محسوب می‌شود.

گرهارد فتیس (Gerhard Fettweis)، مؤسس شرکت ارتباطات بی‌سیم ان وای یو، یکی از چهره‌های شاخص مطرح کننده این ایده در کنفرانس یادشده بود.

وی در حاشیه سخنرانی خود، به بحث در مورد پتانسیل امواج تراهرتز برای حل مشکلات 5G و توسعه شبکه 6G پرداخت.

امواج تراهرتز، طول موج کوتاه‌تر و فرکانس بالاتر از امواج میلی‌متری دارند. این امر نشان می‌دهد که امواج تراهرتز می‌توانند داده‌های بیشتری را با سرعت بالاتری جابه‌جا کنند. فتیس در طول سخنرانی‌اش، اعلام کرد که بر اساس نتایج آزمایش‌ها، امواج یادشده، قادر به ارسال یک ترابیت داده، در هر ثانیه هستند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد