about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت پوشالی پیام رسان فیسبوک

به نظر می‌ رسد که گروهی از هکرها توانسته‌ اند با حمله به حداقل ۸۱ هزار حساب کاربری فیسبوک، اطلاعات پیام‌ های خصوصی آنها را منتشر کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ شخصی از طرف این هکرها به خبرگزاری روسی بی ‌بی ‌سی گفت که آنها به جزئیات اطلاعات ۱۲۰ میلیون حساب کاربری دست یافته ‌اند و قصد فروش آنها را دارند، اما کارشناسان سایبری تردید دارند این رقم صحیح باشد.

مسئولان فیسبوک می‌گویند که مشکلی در امنیت این شبکه اجتماعی پیش نیامده است و احتمالا از طریق بدافزارهایی در پوشش افزونه‌ های مرورگرهای این کاربران اطلاعات حساب‌های کاربری را دزدیده ‌اند.

خبرگزاری بیزینس اینسایدر این موضوع را تایید کرد و به این موضوع اشاره کرد که هکرها پیام های خصوصی ۱۲۰ میلیون کاربر فیسبوک را به سرقت کرده اند.

طبق گزارشات دریافت شده، هکرها پیام های خصوصی نزدیک به ۱۲۰ میلیون حساب فیسبوکی را هک کردند و به منظور اخاذی از کاربران تاکنون پیام های ۸۱ حساب کاربری را به صورت عمومی منتشر کرده ‌اند. 

مسئولان فیسبوک اعلام کردند که اقدامات پیش گیرانه صورت گرفته تا نگذارند که این مساله بر سایر حساب ‌های کاربری تاثیر بگذارند.

بی ‌بی‌ سی طی گزارشی اعلام کرد که بسیاری از حساب ‌های کاربری هک شده متعلق به اوکراین و روسیه بوده، اما برخی از آنها هم در بریتانیا، آمریکا، برزیل و سایر نقاط جهان بوده است.

هکرها اطلاعات هر حساب کاربری را به قیمت ده سنت (حدود هزار و پانصد تومان) برای فروش گذاشته اند. البته آگهی آنها در حال حاضر از اینترنت برداشته شده است.

گای راسون، مدیر اجرایی فیسبوک می‌گوید:

ما با سازندگان مرورگرها در تماس بودیم تا مطمئن شویم دیگر بدافزارها نتوانند به جای افزونه ‌های مرورگرها روی سیستم کاربران دانلود شوند.

اولین بار در ماه سپتامبر بود که یک کاربر اینترنت با نام مستعار «فروشنده فیسبوک» در تالارهای گفتوگوی انگلیسی زبان یافت شد.

وی ادعا می کرد:

اطلاعات شخصی حساب های کاربری فیسبوک را می ‌فروشیم و ما اطلاعات ۱۲۰ میلیون حساب کاربری را در اختیار داریم.

یک شرکت امنیت سایبری از طرف بی ‌بی ‌سی مامور شد که این ادعا را بررسی کند و کارشناسان این شرکت تایید کردند که اطلاعات ۸۱ هزار حساب کاربری که به عنوان نمونه در اینترنت منتشر شده است حاوی پیام‌های خصوصی افراد بوده است.

بخش روسی بی ‌بی‌ سی با پنج کاربر روس فیسبوک که پیام ‌های خصوصی شان منتشر شده بود، تماس گرفت و آنها تایید کردند که این پیام های متعلق به آنها است.

این حملات سایبری و سرقت اطلاعات از اینجا شروع شد که نرم‌افزارهای خرید شخصی، اپلیکیشن های بوک مارک ها یا میانبرهای اینترنتی و حتی بعضی از بازی ‌ها که بوسیله مرورگرهایی مانند کروم، اپرا و فایرفاکس به عنوان یک افزونه عرضه می‌شوند، ممکن است وسیله ای برای نفوذ اطلاعاتی شود.

به گفته فیسبوک این افزونه ‌ها هستند که فعالیت کاربران را در فیسبوک تحت نظر می‌گیرد و جزئیات اطلاعات شخصی و پیام ‌های خصوصی را به هکرها ارسال می کنند.

فیسبوک اعلام نکرده است که از طریق چه افزونه ‌ای پیام ‌های خصوصی افراد دزدیده شده است اما می ‌گوید که این مساله تقصیر فیسبوک نبوده است.

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.