about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت پایین گذرواژگان

پسورد میلیون‌ها نفر در اینترنت هنوز ۱۲۳۴۵۶ است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ با اینکه متخصصین امنیت سایبری سالانه به تمامی کاربران هشدار می‌دهند پسور‌دهای آسانی برای پروفایل‌های مختلف خود انتخاب نکنند، باز هم به نظر می‌رسد میلیون‌ها کاربر نمی‌توانند عبارت پیچیده‌ یا بهتری انتخاب کنند چرا که پسورد آن‌ها هنوز رقم ۱۲۳۴۵۶ است.

متخصصین مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا یا NCSC تحقیقات جدیدی را آغاز کردند و طی آن به دیتابیسی از اکانت‌های لو رفته کاربر دسترسی پیدا کرده‌اند. آن‌ها با بررسی این دیتابیس متوجه شدند که ۲۳.۲ میلیون نفر هنوز از پسورد ۱۲۳۴۵۶ برای پروفایلشان استفاده می‌کنند.

پس‌ازاین رقم، عبارات qwerty و password به همراه ارقام ۱۲۳۴۵۶۷۹ و ۱۱۱۱۱۱۱ محبوبیت زیادی دارند و بسیاری از کاربران نیز از آن‌ها برای پسورد اکانت خود استفاده کرده‌اند.

این مؤسسه با متخصص یک امنیت سایبری استرالیایی به نام «تروی هانت» همکاری کرده تا درباره‌ی پسورد‌های مختلف کاربران و روند انتخاب‌ها اطلاعات جدیدی به دست آورد.

هانت اکنون دیتابیس کاملی دارد و کاربران می‌توانند با مراجعه به آن ببینند پسورد انتخابی آن‌ها در این لیست وجود دارد یا خیر. برای مثال طبق دیتابیس این سایت، ۵۷۵ هزار نفر عبارت zxcvbnm را به‌عنوان پسوردشان انتخاب کرده‌ بودند. شاید در نگاه اول پیدا کردن این عبارت چندان آسان نباشد اما اگر قدری دقت کنید متوجه می‌شوید که در واقع ۷ کاراکتر سمت چپ و پایین صفحه‌کلید، این عبارت را ساخته است.

علاوه بر این هانت پیشنهاد‌هایی هم راجع به انتخاب پسورد در سایتش ارائه می‌دهد. او باور دارد استفاده از احراز هویت دومرحله‌ای می‌تواند امنیت زیادی برای پروفایل‌های کاربران فراهم کند.

لو رفتن اطلاعات افراد و سازمان‌ها به مشکلی جدی در دنیای امروز تبدیل‌شده تا جایی که چندی پیش ایالت کالیفرنیا با تصویب قانون جدیدی استفاده از پسورد ضعیف پیش‌فرض برای روترها و وب‌کم ها را ممنوع کرد.

برای حفاظت از اطلاعات خود، بهتر است هر چند وقت یک‌بار پسورد حساب‌های کاربری خود را تغییر دهید و در این راه استفاده از افزونه‌هایی مثل پسورد منیجر گوگل کروم کمک شایانی به شما خواهد کرد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.