about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبر انرژی؛ اولویت قطر

در جریان این اجلاس مصاحبه‌ای توسط شرکت گالف اینتلیجنس (The GulfIntelligence) برگزار شد. ۴۵ درصد از پاسخگویان این مصاحبه معتقد بودند که با توجه به خطرات مخرب حملات سایبری به صنعت انرژی قطر، این کشور باید اقداماتی را برای آموزش کارمندان خود به عمل آورد و عموم مردم را نیز از تهدیدات سایبری آگاه کند. درحالی‌که ۳۳ درصد از آنها معتقد بودند که توسعه تخصص امنیت داخلی و فرهنگ هک کردن باید به‌عنوان یک اولویت باشد. ۱۱ درصد نیز اظهار کردند که کسانی که به اشتراک‌گذاری اطلاعات و داده‌ها و مشخص کردن وظایف سهامداران بخش‌های مختلف می‌پردازند، باید تهدیدات امنیت سایبر را موردتوجه قرار دهند. علاوه بر مطالب قبل، انجمن تحقیق و توسعه در مورد اولویت تحقیق بر روی امنیت سایبر در قطر تأکید کرد. همچنین به این نکته اشاره کرد که باید پیشرفت‌هایی در تشخیص، توقف و پاسخ به تهدیدات سایبری صورت بگیرد، قبل از اینکه زیرساخت‌های ملی و اقتصاد هدف حملات واقع شوند.
۶۰ درصد از شرکت‌های ملی و بین‌المللی شرکت‌کننده به این نتیجه رسیدند که باید بخشی از عملیات خود را به دره سیلیکون و سایر کانون‌های خلاق دنیا در زمینه فناوری منتقل کنند. این کار برای استفاده از بهترین امکانات به‌منظور ایجاد نوآوری و تقویت نیروی کار در قرن حاضر است. درحالی‌که ۴۰ درصد از آنها معتقد بودند چنین کاری لازم نیست.
لازم به ذکر است که شرکت گالف اینتلیجنس تسهیلاتی را برای تبادل اطلاعات فراهم می‌کند و شبکه‌ی اینترنتی را میان سهامداران انرژی، بانک، بهداشت و درمان و بخش‌های مالی منطقه خلیج‌فارس ایجاد می‌کند. مرکز ارتباطات راهبردی آن در دبی قرار دارد ولی مراکز اجرایی آن در کشورهای قطر و عمان واقع است. این شرکت جلسه‌ای را سالانه برگزار می‌کند که در آن سهامداران ملی و بین‌المللی صنعت انرژی شرکت می‌کنند و این جلسات در امارات، قطر و عمان برگزار می‌شود. ازجمله اشخاصی که در این جلسات شرکت می‌کنند می‌توان به نخست‌وزیر لبنان و قطر، دبیر کل اوپک، وزیر انرژی امارات، قطر، عراق، موزامبیک و تانزانیا اشاره کرد.

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.