about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری کویت در رتبه 67 جهان و ششم اعراب

اقدامات امنیت سایبری کویت در سال‌های اخیر، سبب ارتقاء رتبه این کشور در دنیا شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کویت یکی از کشورهایی است که در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در زمینه امنیت سایبری و توسعه زیرساخت‌های دیجیتال خود کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء این کشور در رده‌بندی‌های امنیتی شده است.

کویت توانسته است از بین 175 کشور، رتبه 67 جهان را به خود اختصاص دهد و در میان کشورهای عربی نیز، دارای جایگاه ششم شود. در این بین، عربستان سعودی رتبه نخست کشورهای عربی و 13 جهان را دارا می‌باشد. عربستان سعودی نیز در سال‌های اخیر، با هزینه‌‌های میلیارد دلاری، امنیت سایبری خود را به‌صورت کامل به آمریکایی‌ها واگذار کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء جایگاه سعودی‌ها در رده‌بندی امن‌ترین کشورهای جهان از لحاظ سایبری شده است.

در این بین، عمان توانسته است رتبه دوم کشورهای عربی و 16 جهان را در دست بگیرد و به کشوری سرشناس در بین اعراب، در زمینه امنیت سایبری تبدیل شود.

نکته قابل تأمل در این بین، گزارش‌های متعددی است که در زمینه حملات سایبری ایران به کشورهای عربی، خصوصاً عربستان سعودی منتشر می‌شود و جمهوری اسلامی ایران از جانب کشورهای هم‌پیمان ایالات‌متحده، به حمله سازمان‌یافته سایبری به این کشورها متهم می‌شود. ازاین‌رو و با توجه به رتبه‌بندی اعلام‌شده، به نظر می‌رسد اتهامات علیه ایران و اعلام این رتبه‌ها، با یکدیگر همخوانی ندارند.

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/31 - 11:34- اروپا

همکاری دفاعی جدید در حوزه هوش مصنوعی میان بریتانیا و ایالات متحده

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، از یک همکاری دفاعی جدید در حوزه هوش مصنوعی میان بریتانیا و ایالات متحده خبر خواهد داد.

نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.