about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری و Hacktivism در آمریکای لاتین

با توجه به مطالعه ای که در ارتباط با جرایم رایانه ای و اینترنتی در آمریکای لاتین و کارائیب صورت گرفته، مشخص شده است که به تنهایی حملات فیشینگ نزدیک به 2500 بانک را تحت تاثیر قرار داده و ضرری معادل 93 میلیارد دلار را به مراکز مالی و بانکی وارد کرده است. اما همه جرایم اینترنتی با انگیزه اقتصادی انجام نشده اند. Hacktivism نیز که یک اصطلاح ترکیبی از هک و فعالیت های سیاسی است، در سال های اخیر به امری بسیار محبوب در میان هکرها تبدیل شده است.

جرایم سایبری در حوزه اقتصادی تبدیل به یک مسئله جدی برای بسیاری از دولت های آمریکای لاتین شده است. از آنجا که استفاده از اینترنت و تلفن های هوشمند در امریکا لاتین نسبت به هر جای دیگری بیشتر در حال رشد می باشد، خطراتی که شهروندان این منطقه را تهدید می کند در حال حاضر بسیار بیشتر می باشند.

آمریکای لاتین کاربران مشتاق زیادی را در رسانه های اجتماعی دارا می باشد که همین موضوع می تواند بسیاری از تهدیدات مطرح را به دنبال داشته باشد. شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر می توانند جهت راه اندازی تجمعات غیر قانونی، خرید و انتقال تروجان، حملات فیشینگ و انتشار بد افزار های مخرب مورد استفاده قرار گیرند. برای مبارزه با افزایش این روند، بسیاری از کشورها در مرکز و جنوب امریکای لاتین، قوانین جرایم اینترنتی و سیستم های دفاع سایبری را ایجاد کرده اند. کشورهایی همچون آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، مکزیک، پاناما، پرو و ونزوئلا در این مورد پیشگام می باشند.

امریکا لاتین درصدد آنست تا حرکت های رو به جلویی را برای همگام سازی شبکه های اطلاعاتی خود، استراتژی های امنیتی، مجازات مجرمان سایبری، و پروتکل های قانونی انجام دهد. همچنین مقامات امنیتی کشورهای مذکور در تلاشند تا به طور موثر نقاط ضعف امنیتی در سیستم هایی که در حال حاضر به راحتی به مجرمان اینترنتی اجازه سوء استفاده را می دهد به حداقل برسانند.

 

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.