about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری لازمه رشد اقتصادی

تحقیقاتی که جدیداً توسط موسسه امنیتی آمریکایی Blue Coat Systems  انجام‌شده است، نشان می‌دهد که حملات هکری علاوه برداشتن جنبه‌های منفی و مخرب، یک جنبه مثبت هم داشته و آن رشد خدمات فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در سطح دنیا بوده است.
 افزایش حملات هکری، باعث رشد خسارات واردشده به صنایع در سطوح مختلف شده و به‌عنوان یک تهدید برعلیه اقتصاد جهانی محسوب می‌شود. به‌عنوان‌مثال، 31 درصد مشاغل و شرکت‌های صنعتی در انگلیس در طی سال‌های اخیر، نفوذهای اطلاعاتی را تجربه کرده و از این مورد آسیب دیده‌اند. 61 درصد از این شرکت‌های انگلیسی نیز اذعان می‌کنند که نفوذهای اطلاعاتی در این کشور، سبب افزایش اهمیت اجرای امنیت سایبری شده است. این آمار در کشورهای دیگر شیب ملایم‌تری داشته است، به‌طوری‌که در آلمان 38 درصد و در فرانسه 36 درصد بوده است.
این تحقیق که از 1580 نمونه هدف در 11 کشور دنیا انجام‌شده است نشان می‌دهد که شرکت‌هایی در دنیا که با موضوعات فناوری اطلاعات و امنیت سایبری در ارتباط هستند، جزو پیشروترین شرکت‌ها در عرصه صنعت به شمار می‌آیند و بیشترین رشد را طی سالیان اخیر تجربه کرده‌اند. این شرکت‌ها در کارنامه اعتبارات مالی خود، رشد میانگین 20 درصدی را دارند.93 درصد از شرکت‌های هدف نیز امنیت فناوری اطلاعات را یک اصل کلیدی دررسیدن به اهداف شغلی عنوان می‌کنند.
البته مشارکت کشورها در تحقیقات تحلیل خطرات سایبری آمار متفاوتی داشته است. به‌عنوان مثال چین در این زمینه پیشرو بوده و مشارکت 68 درصدی داشته است. بعدازآن انگلستان با 59 درصد، فرانسه با 41 درصد و آلمان با 37 درصد، جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.