about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری در پاکستان

انتشار اطلاعات نادرست در پاکستان 3 سال حبس به دنبال خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «nation»؛ هنگامی که بحث امنیت سایبری پیش می آید، با وجود رشد سریع اینترنت و کاربران اینترنتی اکثر مردم از موارد امنیتی فراوان و قوانین حاکم بر کشور که باید آموخته شوند و مورد استفاده قرار گیرند بی خبر هستند.

از سرقت سایبری گرفته تا ارسال عکس بدون رضایت دیگران. تقریبا همه ی افراد آگاهانه و یا غیر آگاهانه قربانی این جرائم بوده ایم بوده اند. قربانیان نمی دانند می توان اقداماتی برای بر ضد این اعمال انجام داد.

یکی از مواردی که همواره مورد بی توجهی قرار گرفته و یا جدی گرفته نشد، این است که پاکستان قوانینی بر ضد جرایم سایبری وضع کرد تا محدوده ی وب را ایمن ساخته و مجرمان را محدود سازد.

در ادامه تعدادی از قوانین ذکر شده اند.

انتشار اطلاعات نادرست یا خدشه وارد کردن به شهرت دیگران، می تواند منجر به سه سال حبس، پرداخت یک میلیون جریمه یا هر دو مورد گردد؛ بنابراین کاربران باید نسبت به آنچه درباره ی دیگران در فضای مجازی می گویند، احتیاط کنند. البته شرکت های رسانه ای مجاز تحت حکم PEMRA در سال 2002 از این مورد معاف هستند.

اگر شخصی به طور پیوسته پیام هایی از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی برای فردی ارسال کند و این در حالی که به طور خاص از وی خواسته شده باشد این کار را انجام ندهد. اگر اقدام یاد شده ادامه پیدا کرده، به حد مزاحمت برسد در دسته ی جرایم سایبری قرار می گیرد. این جرم دارای مجازات حبس، جریمه تا حد یک میلیون یا هر دو است.

گرفتن عکس و فیلم و انتشار آن بدون رضایت نیز یک جرم سایبری محسوب شده، منجر به سه سال زندان، جریمه ای بالغ بر یک میلیون روپیه یا هر دومورد می گردد. نفرت پراکنی نیز در اینترنت جرم محسوب می شود؛ بنابراین اگر شخصی مطالبی را پست کند که سبب اغتشاش در کشور شود به عنوان مثال: در مورد افراط گرایی، مذهب یا فرقه گرایی نفرت پراکنی کند، قابل مجازات تا هفت سال، جریمه ی نقدی یا هر دو مورد خواهد بود.

هک کردن رایانه و تلفن ها نیز جرم است. شخص مرتکب می تواند سه سال زندان، جریمه ی یک میلیون روپیه ای یا جریمه  و زندان را با هم متحمل شود.

استفاده از هویت دیگری: به عنوان مثال افرادی که با استفاده از هویت اشخاص دیگرحساب فیس بوکی جعلی تشکیل می دهند نیز جرم محسوب می شود. مجرم می تواند سه سال زندانی، یک میلیون جریمه یا هر دو را تحمل کند. این جرم در دسته بندی سرقت هویت قرار می گیرد.

استفاده از تلفن همراه یا لپ تاپ بدون رضایت شخص نیز جرم است. مجرم می تواند به سه ماه زندان، جریمه ی 50 هزار روپیه ای یا به هر دو محکوم گردد. این لیست (فهرست) همچنان ادامه دارد و می تواند شامل تروریسم سایبری، کلاهبرداری الکترونیکی، جعل الکترونیکی و هرزنامه های سایبری و موارد دیگری نیز شود؛ بنابراین همه ی مردم باید از این حقیقت آگاه باشند که قوانینی بر فضای سایبری و جرایم مرتبط با آن حاکم هستند و در صورت قربانی شدن باید بلافاصله جرم را گزارش کرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.