about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری در پاکستان

انتشار اطلاعات نادرست در پاکستان 3 سال حبس به دنبال خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «nation»؛ هنگامی که بحث امنیت سایبری پیش می آید، با وجود رشد سریع اینترنت و کاربران اینترنتی اکثر مردم از موارد امنیتی فراوان و قوانین حاکم بر کشور که باید آموخته شوند و مورد استفاده قرار گیرند بی خبر هستند.

از سرقت سایبری گرفته تا ارسال عکس بدون رضایت دیگران. تقریبا همه ی افراد آگاهانه و یا غیر آگاهانه قربانی این جرائم بوده ایم بوده اند. قربانیان نمی دانند می توان اقداماتی برای بر ضد این اعمال انجام داد.

یکی از مواردی که همواره مورد بی توجهی قرار گرفته و یا جدی گرفته نشد، این است که پاکستان قوانینی بر ضد جرایم سایبری وضع کرد تا محدوده ی وب را ایمن ساخته و مجرمان را محدود سازد.

در ادامه تعدادی از قوانین ذکر شده اند.

انتشار اطلاعات نادرست یا خدشه وارد کردن به شهرت دیگران، می تواند منجر به سه سال حبس، پرداخت یک میلیون جریمه یا هر دو مورد گردد؛ بنابراین کاربران باید نسبت به آنچه درباره ی دیگران در فضای مجازی می گویند، احتیاط کنند. البته شرکت های رسانه ای مجاز تحت حکم PEMRA در سال 2002 از این مورد معاف هستند.

اگر شخصی به طور پیوسته پیام هایی از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی برای فردی ارسال کند و این در حالی که به طور خاص از وی خواسته شده باشد این کار را انجام ندهد. اگر اقدام یاد شده ادامه پیدا کرده، به حد مزاحمت برسد در دسته ی جرایم سایبری قرار می گیرد. این جرم دارای مجازات حبس، جریمه تا حد یک میلیون یا هر دو است.

گرفتن عکس و فیلم و انتشار آن بدون رضایت نیز یک جرم سایبری محسوب شده، منجر به سه سال زندان، جریمه ای بالغ بر یک میلیون روپیه یا هر دومورد می گردد. نفرت پراکنی نیز در اینترنت جرم محسوب می شود؛ بنابراین اگر شخصی مطالبی را پست کند که سبب اغتشاش در کشور شود به عنوان مثال: در مورد افراط گرایی، مذهب یا فرقه گرایی نفرت پراکنی کند، قابل مجازات تا هفت سال، جریمه ی نقدی یا هر دو مورد خواهد بود.

هک کردن رایانه و تلفن ها نیز جرم است. شخص مرتکب می تواند سه سال زندان، جریمه ی یک میلیون روپیه ای یا جریمه  و زندان را با هم متحمل شود.

استفاده از هویت دیگری: به عنوان مثال افرادی که با استفاده از هویت اشخاص دیگرحساب فیس بوکی جعلی تشکیل می دهند نیز جرم محسوب می شود. مجرم می تواند سه سال زندانی، یک میلیون جریمه یا هر دو را تحمل کند. این جرم در دسته بندی سرقت هویت قرار می گیرد.

استفاده از تلفن همراه یا لپ تاپ بدون رضایت شخص نیز جرم است. مجرم می تواند به سه ماه زندان، جریمه ی 50 هزار روپیه ای یا به هر دو محکوم گردد. این لیست (فهرست) همچنان ادامه دارد و می تواند شامل تروریسم سایبری، کلاهبرداری الکترونیکی، جعل الکترونیکی و هرزنامه های سایبری و موارد دیگری نیز شود؛ بنابراین همه ی مردم باید از این حقیقت آگاه باشند که قوانینی بر فضای سایبری و جرایم مرتبط با آن حاکم هستند و در صورت قربانی شدن باید بلافاصله جرم را گزارش کرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.