about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری، مولفه کلیدی یوروساتوری 2018

پاریس در روز های 11 تا 15 ماه ژوئن، میزبان نمایشگاه دفاعی یوروساتوری 2018، خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اصلاح و توسعه توانمندی های امنیت سایبری و توانمندی های دفاع سایبری، در سال های اخیر به یکی از اولویت های امنیت ملی بسیاری از کشور ها بدل شده است. طیف گسترده ای از نیروهای نظامی و مسلح، سازمان های دفاع سایبری اختصاصی خود را ایجاد کرده اند. این در حالی است که افزایش منابع انسانی و مالی مرتبط با اینترنت و تهیه استراتژی های ملی در برخی موارد توسعه قابلیت های سایبری تهاجمی را شامل می شود.

ارتش ایالات متحده، در ماه دسامبر 2017، برنامه ای را در راستای جذب و استخدام مستقیم متخصصان با تجربه امنیت سایبری در لایه های مختلف نهاد های مسئول تامین امنیت سایبری این کشور، آغاز کرد.

در جهان امروز، تهدیدات سایبری به صورت مستمر پیچیده و مخرب تر از گذشته می شوند. غالب نیرو های امنیتی سطح جهان، در شرایط کنونی با محیط تهدید آمیز جدیدی مواجه شده اند. به کارگیری حملات سایبری به عنوان بخشی از جنگ هیبریدی نیز، در وقایع اخیر، افزایش چشمگیری داشته است. به عقیده بسیاری از کارشناسان غربی، خطر حملات سایبری، کشورهای ناتو را بیش از دیگر بازیگران جهانی تهدیدات می کند و تقویت دفاع سایبری و حفاظت از شبکه های زیرساختی اعضا، باید از اولویت های این پیمان نظامی باشد.

75 شرکت کننده در نمایشگاه دفاعی یوروساتوری 2018 (2018 Eurosatory)، که 11 تا 15 ژوئن در پاریس برگزار خواهد  شد، به ارائه راهکار های نوین و موثر برای مواجهه با انواع تهدیدات سایبری، خواهند پرداخت.

به زعم بسیاری از اقتصاد دانان، امنیت اطلاعات در حال حاضر، صنعتی 122 میلیارد دلاری است و بر اساس پیش بینی ها این مبلغ تا سال 2021 به 202 میلیارد دلار خواهد رسید.
در این دوره نیز حوزه امنیت سایبری، کلیدی ترین بخش این اجلاس، به شمار می رود. از جمله موارد بحث و گفتگو در این دوره را می توان آینده همکاری امنیتی در اروپا، ابزار تاکتیکی جنگ الکترونیک و توسعه همکاری بین المللی در عرصه دفاع سایبری را نام برد.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.