about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبر، دغدغه اصلی خرده فروشان آمریکا

Tony Buffomante، مدیر امنیت سایبری شرکت KPMG که یکی از بزرگترین شرکت‌های خدماتی در زمینه مشاوره مالی و حسابرسی است، می گوید: "امنیت سایبر یکی از مهمترین مسائل بخش فناوری، به خصوص در خرده فروشی‌ها می باشد. این موضوع مهمی است که مدیران باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند و به ارائه راه حل های مناسب جهت مبارزه با حملات احتمالی بپردازند."

وی در ادامه افزود: "مدیران خرده فروشی های بزرگ، برای آنکه نام تجاری خود را حفظ کنند و مانع از دست رفتن اعتبار شرکت خود نزد مشتریان شوند، در درجه اول می بایست امنیت سایبر را در اولویت قرار داده و بر اساس تهدیدات روزمره خطر ابتلا به حملات سایبری در شرکت خود را کاهش دهند."

متاسفانه بیش از نیمی از مصرف کنندگان، در حفظ امنیت اطلاعات شخصی خود در هنگام خرید از فروشگاه ها (به خصوص فروشگاه های آنلاین) اطمینان ندارند و این آمار روز به روز بدتر هم می شود. بسیاری از آنها بر این باورند که حملات سایبری می تواند تاثیرات مخربی را بر روی نام یک شرکت تجاری داشته باشد.

با توجه به نزدیک شدن ایام کریسمس و افزایش خرید کاربران در کشورهایی همچون ایالات متحده، نیاز به برقراری امنیت سایبر در فروشگاه های این کشور بیش از پیش حس می شود، چرا که در ماه های گذشته بارها شاهد نفوذ هکرها به سیستم های فروشگاهی خرده فروشی های بزرگ این کشور و در نتیجه سرقت اطلاعات مشتریان بوده‌ایم.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.