about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت مخابرات مالزی برای آزمایشات 5G در این کشور قراردادی امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ شرکت مخابرات مالزی (TLMM.KL) اعلام کرد که آزمایشات 5G را با یک آژانس دولتی پیش از تاریخ برنامه‌ریزی شده برای انجام خدمات شبکه 5G در ماه جاری اجرا خواهد کرد. این شرکت مخابراتی گفت که در آزمایش‌ها در برخی بخش‌های کوالالامپور و 2 مرکز شهری دیگر شرکت خواهد کرد.

این اولین اپراتور مخابراتی است که برای آزمایش 5G در مالزی ثبت نام کرده است. با این حال، در خصوص امضای قرارداد بلندمدت در مورد استفاده از شبکه 5G دولتی سخنی نگفت.

در بیانیه شرکت آمده است :

«ما به حمایت از آرزوی دولت برای ارائه 5G به مردم ادامه خواهیم داد.»

ماه گذشته رویترز گزارش داد که اپراتورهای بزرگ تلفن همراه مالزی نگرانی‌‎هایی را در مورد شفافیت و مسائل قیمت‌گذاری ایجاد کرده‌اند.

شرکت «Digital Nasional Berhad» با نام اختصاری دی‌ان‌بی (DNB)، عمده‌فروش شبکه دولتی 5G، ماه گذشته تأیید کرد که هیچ توافقی با اپراتورها حاصل نشده و اذعان کرد که جدول زمانی اولیه آن برای مذاکرات «بیش از حد خوش‌بینانه» بوده است.

این شرکت همچنین مدعی شد که مذاکرات با شرکت‌های مخابراتی مالزی برای تسویه شرایط تجاری هنوز آغاز نشده و انتظار می‌رود قراردادهای بلندمدت در اوایل سال 2022 امضا شوند.

به گفته کارشناسان، این بن‌بست به دنبال تصمیم دولت در ماه فوریه امسال برای راه‌اندازی دی‌ان‌بی و ایجاد یک شبکه متمرکز 5G عمده‌فروشی، کنار گذاشتن برنامه‌های قبلی برای تقسیم طیف به اپراتورها، در تلاش برای تسریع ایجاد زیرساخت در سراسر این کشور بود.

دولت مالزی ادعا کرد که قیمت‌گذاری 5G برای اپراتورهای تلفن همراه ارزان‌تر از هزینه‌ای است که اپراتورها برای 4G متحمل شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد