about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت اسرائیلی اطلاعات سایبری قراردادی در امارات متحده عربی امضا می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته گلوبز (Globes)، «Cellebrite»، شرکت اسرائیلی اطلاعات سایبری اوایل ماه جاری ظاهراً در ابوظبی با یک سازمان دولتی قراردادی به ارزش ه 3 میلیون دلار امضا کرده است.

بنابر ادعای کارشناسان، ابزارهای توسعه یافته به‌وسیله Cellebrite از سوی سازمان‌های اجرای قانون و نظامی و اطلاعاتی برای گرفتن اطلاعات و شناسایی فعالیت‌های خطرناک و همچنین به‌وسیله برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تجاری جهان مانند اپل، گوگل، ورایزون و بانک‌های بزرگ، برای اهداف داخلی (قانونی) استفاده می‌شوند.

یک منبع آگاه از جزئیات گفت که این معامله با وساطت دیوید میدان (David Meidan)، مدیر اجرایی سابق موساد و نماینده پیشین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سربازان اسیر و مفقود و همچنین مذاکره کننده برای آزادی گیلاد شالیت (Gilad Shalit)، که به‌وسیله حماس اسیر شده بود، تنظیم شد. Cellebrite و میدان جزئیات بیشتری در مورد این معامله بیان نکردند.

سیستم‌های این شرکت سایبری اسرائیلی، داده‌های تلفن‌های همراه و رایانه‌های شخصی، رایانش ابری و حتی هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی را که به‌وسیله نیروهای امنیتی گرفتار شده‌اند، جمع‌آوری و تحلیل می‌کنند. براساس آمار و ارقام، در میانه سال گذشته این شرکت 45 درصد از بازار قانونی تلفن همراه را در اختیار داشت و مدیران شرکت معتقدند که محصولاتشان اولین ابزار کار در 75 درصد تحقیقات پلیس در سطح جهان است.

در ماه‌های اخیر، به دلیل ادعاهای مربوط به دولت‌های کشورهایی که آژانس‌های امنیتی آنها مشتری این شرکت هستند، چندین دادخواست علیه Cellebrite مطرح شدند که درخواست کرده بودند شرکت اسرائیلی تحت نظارت وزارت دفاع قرار گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.