about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امضای توافق سایبری بین روسیه و آفریقای جنوبی

روسیه و آفریقای جنوبی، در حوزه امنیت سایبری، قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روسیه و آفریقای جنوبی یک قرارداد همکاری در حوزه امنیت سایبری امضا کرده‌اند. طبق اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این قرارداد همکاری، در حاشیه نشست بریکس در شیامن چین، به امضای دیپلمات‌های ارشد دو کشور رسیده است. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و مائیته انکوانا ماشبانه (Maite Nkoana-Mashsbane) از آفریقای جنوبی دو مقام ارشدی بودند که قرارداد را امضا کردند.

وزارت امور خارجه روسیه گفته است:

«در تاریخ چهارم سپتامبر، در حاشیه نشست بریکس در شیامن چین، سرگئی لاوروف و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی آفریقای جنوبی، یک توافق میان دولتی در زمینه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین‌المللی امضا کردند.»

وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرده است:

«این توافق را می‌توان سند دیگری از سطح بالای اعتماد بین دو کشور دانست. این سند، روح همکاری راهبردی واقعی را منعکس می‌کند که ویژگی روابط روسیه- آفریقای جنوبی به شمار می‌رود. این موافقت‌نامه حاکی از تعهد روسیه و آفریقای جنوبی به گسترش همکاری‌های دوجانبه در یکی از به‌روزترین حوزه‌های امنیت ملی و بین‌المللی است.»

وزارت امور خارجه روسیه تأکید کرده است:

«با توافق شیامن و متعهد شدن دو کشور به پیگیری جدی رویکردهای تضمین امنیت اطلاعات و پایه‌گذاری یک مبنای حقوقی برای اجرای برنامه‌های مشترک در این حوزه، همکاری دو کشور در این عرصه، وارد مرحله تازه‌ای شده است. روسیه و آفریقای جنوبی، درباره ارزیابی تهدیدات اصلی حوزه امنیت اطلاعات بین‌الملل، مواضع مشترکی دارند. تهدیدات مذکور عبارتند از به‌کارگیری فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی برای انجام اقدامات تهاجمی، نقض حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی کشورها، دخالت در امور داخلی کشورها، آسیب رساندن به اقتصاد و همچنین تروریسم و دیگر اهداف جنایی.»

طبق اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این توافق به هر دو کشور کمک می‌کند «در یک سطح کیفی جدید، در سراسر طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های امنیت اطلاعات بین‌المللی، به همکاری عملی بپردازند. تشکیل یک سامانه واکنش مشترک به تهدیدات این حوزه، اجرای تدابیر متقابل مبتنی بر اعتماد، همکاری در زمینه اجرای قانون برای بررسی موارد استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در تروریسم و دیگر اهداف جنایی، همکاری در زمینه توسعه و پشتیبانی از هنجارهای مناسب حقوق بین‌الملل، فعالیت‌های پژوهشی مشترک و آموزش کارشناسان این حوزه از دیگر مفاد این قرارداد است.»

وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرده است:

«این توافق به سازمان‌های امنیتی روسیه و آفریقای جنوبی کمک می‌کند تا گفتگوها در زمینه حوزه‌های کلیدی امنیت اطلاعات بین‌الملل را هدایت کنند و در کنار آن، این امکان را به هر دو کشور می‌دهد تا رویکردهای خود به مسائل امنیت اطلاعات بین‌الملل را به نحو منسجم‌تری هماهنگ سازند.»

گفتنی است که در این سند همکاری، مشاوره‌های دوجانبه منظم درباره امنیت اطلاعات، پیش‌بینی شده است.

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.