about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اسرائیل و کره جنوبی توافق‌نامه امنیتی برای تقویت همکاری تجاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گزارش تایمز اسرائیل (The Times of Israel)، انجمن فناوری پیشرفته اسرائیل، یادداشت تفاهمی با یک گروه صنعت امنیت سایبری کره‌ای در جریان سفر هیئت کره‌ای به اراضی اشغالی امضا کرد.

این مقامات در دیداری به رهبری دانگ بئوم لی (Dongbeom Lee)، رئیس انجمن صنعت امنیت اطلاعات کره با ماریان کوهن (Marian Cohen)، رئیس انجمن فناوری پیشرفته اسرائیل و مایا شوارتز (Maya Schwartz)، مدیر عامل آن، راه‌های تقویت و توسعه مسیرهای همکاری مشترک امنیت سایبری و اطلاعات را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

براساس این توافق، 2 طرف مشارکت راهبردی را از طریق بازدیدهای متقابل، سمینارها و جلسات تجاری بین شرکت‌های هر 2 کشور در بحبوحه افزایش تهدید جهانی حملات سایبری اجرا خواهند کرد.

لی گفت :

«کره و اسرائیل در بسیاری از زمینه‌ها شبیه هم هستند. کار با شرکت‌های اسرائیلی و اعتقاد به همکاری گسترده برای ما آسان است. شما به بازار آمریکا که ما می‌خواهیم وارد شویم دسترسی دارید و ما به بازارهای آسیایی دسترسی داریم و می‌توانیم شرکای خوبی برای شرکت‌های اسرائیلی باشیم که به دنبال نفوذ به این بازارها هستند.»

قرارداد جدید پس از توافق تجارت آزاد بین کره جنوبی و رژیم صهیونیستی برای تقویت تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه که سال گذشته امضا شد، انجام شد. تجارت 2جانبه بین اسرائیل و کره جنوبی در سال 2021 با 35 درصد افزایش به حدود 3.5 میلیارد دلار رسید.

هیئت کره‌ای متشکل از اعضایی از شرکت‌های امنیت سایبری از جمله «LG Electronics»، «Coontec»، «Secui»، «Darktracer» و «eNsecure» بود که با شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی از جمله کلاروتی (Claroty)، «Integrity»، «Waterfall Security Solutions»، «Embedded Solutions 3000» و «Cyber 2.0» دیدار کردند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.