about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اسرائیل و کره جنوبی توافق‌نامه امنیتی برای تقویت همکاری تجاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گزارش تایمز اسرائیل (The Times of Israel)، انجمن فناوری پیشرفته اسرائیل، یادداشت تفاهمی با یک گروه صنعت امنیت سایبری کره‌ای در جریان سفر هیئت کره‌ای به اراضی اشغالی امضا کرد.

این مقامات در دیداری به رهبری دانگ بئوم لی (Dongbeom Lee)، رئیس انجمن صنعت امنیت اطلاعات کره با ماریان کوهن (Marian Cohen)، رئیس انجمن فناوری پیشرفته اسرائیل و مایا شوارتز (Maya Schwartz)، مدیر عامل آن، راه‌های تقویت و توسعه مسیرهای همکاری مشترک امنیت سایبری و اطلاعات را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

براساس این توافق، 2 طرف مشارکت راهبردی را از طریق بازدیدهای متقابل، سمینارها و جلسات تجاری بین شرکت‌های هر 2 کشور در بحبوحه افزایش تهدید جهانی حملات سایبری اجرا خواهند کرد.

لی گفت :

«کره و اسرائیل در بسیاری از زمینه‌ها شبیه هم هستند. کار با شرکت‌های اسرائیلی و اعتقاد به همکاری گسترده برای ما آسان است. شما به بازار آمریکا که ما می‌خواهیم وارد شویم دسترسی دارید و ما به بازارهای آسیایی دسترسی داریم و می‌توانیم شرکای خوبی برای شرکت‌های اسرائیلی باشیم که به دنبال نفوذ به این بازارها هستند.»

قرارداد جدید پس از توافق تجارت آزاد بین کره جنوبی و رژیم صهیونیستی برای تقویت تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه که سال گذشته امضا شد، انجام شد. تجارت 2جانبه بین اسرائیل و کره جنوبی در سال 2021 با 35 درصد افزایش به حدود 3.5 میلیارد دلار رسید.

هیئت کره‌ای متشکل از اعضایی از شرکت‌های امنیت سایبری از جمله «LG Electronics»، «Coontec»، «Secui»، «Darktracer» و «eNsecure» بود که با شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی از جمله کلاروتی (Claroty)، «Integrity»، «Waterfall Security Solutions»، «Embedded Solutions 3000» و «Cyber 2.0» دیدار کردند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.