about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزرای اقتصاد ژاپن و رژیم صهیونیستی، به‌تازگی با عقد قراردادهای مختلف در زمینه‌های اقتصادی و امنیت سایبری، از تلاش دو دولت برای ارتقاء و دو برابر شدن حجم تبادلات در زمینه‌های مختلف خبر دادند.
در توافق‌نامه اول، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی و همتای ژاپنی‌اش، توافق کردند تا حجم مبادلات اقتصادی بین بدنه دولتی، سازمان‌های اقتصادی و شرکت‌ها در گستره وسیعی، افزایش پیدا کند. یکی از اصلی‌ترین توافقات صورت گرفته در این بین، انتشار سند همکاری جامع و مشترک در زمینه هوش مصنوعی، روباتیک، اینترنت اشیاء و خودروهای بدون راننده بود. وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی، حجم قراردادها در این زمینه را بسیار گسترده اعلام کرد.
وی دراین‌باره گفت: «ما درحال‌توسعه همکاری‌ها با ژاپن، به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد بعد از چین و آمریکا هستیم و این یک هدف راهبردی برای اسرائیل، برای موضوع توسعه اقتصادی است. ژاپن نیز تمایل دارد تا به اسرائیل، نزدیک‌تر شده و روابط اقتصادی‌اش در زمینه‌های مختلف را افزایش دهد.»
در توافق‌نامه دومی که بین دو دولت به امضا رسید، دو طرف متعهد شدند تا سرمایه‌گذاری‌های مشترک در زمینه امنیت سایبری را افزایش دهند. در این میان، ایجاد طرح‌های آموزشی مشترک، کارگاه‌های امنیت سایبری و بهره‌گیری از کارشناسان اسرائیلی برای حضور در مرکز تعالی امنیت سایبری ژاپن، مورد تأکید و تعهد طرفین قرار گرفت.
وزیر اقتصاد ژاپن دراین‌بین گفت: «ما به حمایت اسرائیل در موضوع امنیت سایبری، برای تأمین امنیت المپیک 2020 توکیو نیازمندیم و در پی آن هستم که همکاری مفیدی بین ما و اسرائیل در این زمینه، برقرار شود. من و سایر همکارانم، در پی آن هستیم که حجم مبادلات تجاری بین دو طرف، حداقل دو برابر شود و امیدواریم که به این هدف خود دست پیدا کنیم.»
بر اساس اطلاعات موجود، حجم تبادلات مالی بین ژاپن و رژیم صهیونیستی، 3 میلیارد دلار در سال 2016 بوده است. از این میزان، سهم صادرات محصولات اسرائیلی به ژاپن، 700 میلیون دلار بود. بیشترین میزان کالاهای صادرشده به ژاپن، تجهیزات دارویی و قطعات الکترونیکی بوده و در طرف مقابل، ژاپن محصولاتی نظیر تجهیزات مکانیکی، تجهیزات رایانه‌ای و خودرو را به اسرائیل صادر کرده است.

 

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.