about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

امضای تفاهم نامه سایبری با محوریت چین و روسیه

27 کشور جهان به تازگی یک تفاهم‌نامه سایبری امضا کرده، چین و روسیه را به علت اقداماتی که در فضای سایبری انجام داده‌اند، هدف گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ۲۷ کشور جهان، با مطرح کردن چین و روسیه به عنوان تهدید، به تازگی یک تفاهم‌نامه امنیت سایبری را امضا کردند. کشورهایی که این توافق‌نامه را امضا کرده‌اند شامل 5 چشم، ملت‌های بزرگ اروپایی، کلمبیا، ژاپن و کره جنوبی هستند.

تفاهم‌نامه یاد شده پیش از آغاز اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در این مکان امضا شد. این قرارداد نوعی توافق‌نامه کتبی به حساب می‌آید که کشورها باید از قوانین بین‌المللی آن پیروی کنند. در حالی که دیدگاه کشورها نسبت به هک‌هایی که توسط دولت‌ها پشتیبانی می‌شوند، متفاوت هستند،  آمریکا و متحدشان روی مسائل پایه‌ای توافق دارند. بر همین اساس این عادلانه است که آژانس‌های اطلاعاتی اهداف را به منظور جاسوسی یا حمله به ارگان‌های نظامی هم کنند؛ اما تهاجم به زیرساخت‌های غیرنظامی، به مسائل مالی محدود می‌شود.

کشورهای مذکور 2 مورد از حملات سایبری یک کشور به کشوری دیگر را به طور مشترک سرزنش می‌کنند. چین برای فعالیت هکری که به مدت بیش از دهه داشته است و روسیه به علت ایجاد بدافزار نات‌پتیا (NotPetya) که از کنترل خارج شد و رایانه‌های سراسر جهان را آلوده کرد. تفاهم‌نامه مذکور همچنین به وضوح دو نوع رفتار را محکوم می‌کند.

رفتارهای یاد شده تلاش برای تضعیف دموکراسی، نهاد و سازمان‌های بین‌المللی، سرقت ایده‌ها و رقابت ناعادلانه اقتصادی هستند.

روسیه به دفعات متهم شده است به واسطه فضای سایبری در انتخابات‌های مختلفی دخالت کرده است برای مثال می‌توان به دخالت در انتخابات اوکراین، آمریکا و فرانسه به ترتیب در سال‌های 2014، 2016 و 2017 اشاره کرد. چین نیز سال‌ها است به منظور کمک به پیشرفت شرکت‌های خود، به صورت گسترده کسب‌وکارهای سراسر جهان را هک می‌کند. با وجود این هر 2 کشور همه‌ی اتهامات موجود را رد کرده و تکذیب می‌کنند.

از طرفی با وجود این که در تفاهم‌نامه مذکور به ایجاد پیامدهای رفتاری بد در فضای سایبری اشاره شده است، در زمینه نوع مجازات بین‌المللی و مسئولین آن توضیح مناسبی ارائه نشده و کمبود وجود دارد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.