about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آنچه به نظر می‌رسد هرچه از ترور سردار سلیمانی زمان بیشتری سپری می شود امریکایی ها نگرانی های بیشتری در رابطه با اقدام تلافی جویانه ایران در فضای سایبری پیدا می کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از مقامات ارشد سایبری در وزارت امنیت داخلی ایالات متحده گفت که اگر قرار بود عوامل ایرانی درپی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به آمریکا حمله کند، این اتفاق پیشتر افتاده بود. به گفته این مقام آمریکایی، درصورت دسترسی تهران به شبکه‌های واشنگتن این حمله خیلی زود رخ می‌داد.

بابی چِسنی (Bobby Chesney)، معاون امور دانشجویی در دانشکده حقوق دانشگاه تگزاس با کریس کربز (Chris Krebs)، مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساخت درمورد میزان نگرانی مردم آمریکا و تفاوت حمله در حوزه سایبر گفتگو کرد.

کربز اظهار داشت:

حقیقت این است که اگر ایران قرار بود کاری انجام دهد – حتی در حوزه سایبر – پیشتر صورت می‌گرفت. اما ما دیدیم آنها هنوز واکنشی نشان نداده‌اند. به دلیل ناگهانی بودن حمله، ایران زمان لازم برای مواضع راهبردی علیه انرژی یا گاز طبیعی نداشته است.

وی در توییتر نوشت:

تلافی سریع سایبری تاحدودی به دسترسی موجود بستگی دارد و دسترسی جدید زمان‌بر است. واکنش سایبری از جدول بلندمدت خارج شده بود، به همین دلیل بیانیه ایران در جای خود باقی است.

بیانات کربز 2 هفته پس از ترور شهید سلیمانی به‌وسیله پهپاد آمریکایی مطرح شدند؛ کارشناسان در شهادت کنگره و گفتگو با وبگاه تخصصی «Fifth Domain» اعلام کردند که انتظار پاسخی تأخیری از ایران دارند.

تام واریک (Tom Warrick)، عضو  ارشد غیر مقیم شورای آتلانتیک در نشست امنیت داخلی خانه نمایندگان گفت:

ایران توانایی متعجب کردن ما را در فضای سایبری دارد؛ اما ما نمی‌دانیم این اتفاق چه زمانی رخ می‌دهد.

وینسنت استوارت (Vincent Stewart)، معاون سابق فرماندهی سابق ایالات متحده نیز در همان نشست توضیح داد:

آنها عملیات‌های فضای سایبری را به عنوان یکی از مؤلفه‌های واکنش سیستماتیک به ترور سردار سلیمانی در نظر می‌گیرند.

جان بیتمَن (Jon Bateman)، کارشناس ارشد سابق تحقیق در مورد نیروهای سایبری ایران در  آژانس اطلاعات دفاعی معتقد است که یکی از دلایل تأخیر ایران در واکنش به شهادت سردار سلیمانی شاید اتخاذ زمان لازم برای آماده‌سازی به منظور اجرای حملات سایبری باشد. وی خاطرنشان کرد که عملیات‌های سایبری گاهی برای توسعه زمان لازم و همه این موارد به هدف عملیات و تطابق با برنامه احتمالی پیشین بستگی دارند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.