about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیر شرکت وراینت، طی مصاحبه ای از اظهار نظر در مورد پیشنهاد خرید شرکت اسرائیلی ان‌اس‌او، از سوی این موسسه، اجتناب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ با وجود زمزمه های پیشنهاد 1 ملیارد دلاری شرکت وراینت (Verint) به شرکت جاسوسی اسرائیلی ان‎‌اس‌او (NSO Group)، در راستای خرید سهام این شرکت، دن بوندر (Dan Bodner)، مدیر عامل وراینت در پاسخ به پرسش یک خبر نگار در این مورد، گفت که بی شک بازار محصولات سایبری شاهد رشد فزاینده تقاضا برای ابزار مربوط به استخراج داده شده است؛ اما از اظهار نظر مستقیم و تکذیب یا تصدیق خبر تلاش این شرکت برای خرید شرکت جاسوسی سایبری ان‌اس‌او، امتناع کرد.

وی در این مورد گفت:

در مورد شایعات اظهار نظری نمیکنم، در این حوزه، هیچ اظهار نظر رسمی وجود ندارد. اگرچه شرکت وراینت به صورت تاریخی در خرید، جذب و ادغام با دیگر موسسات، چندان موفق نبوده است، اما ما همواره در پی فرصت های مناسب برای رشد، بهبود حاشیه ها و ارزش گذاری معقول خدمات هستیم.

نشریه وال استریت ژورنال، در طول ماه گذشته، نخستین رسانه مکتوبی بود که این خبر را منتشر کرد و به افشای جزییات و پیشنهاد مطرح شده پرداخت.

در حال حاضر، 5100 نفر در دفتر ایالات متحده شرکت وراینت و حدود 1100 نفر در دفتر اسرائیل این شرکت شاغل هستند. این شرکت امنیتی از سال 1994 همزمان با تاسیس در نیویورک، به توسعه و فروش سیستم های تعامل با مشتری و محصولات نظارتی و جاسوسی به دولت ها، نهاد های انتظامی و سازمان های اطلاعاتی مشغول است.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.