about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

الگوریتم دست‌کاری ویدیو با ویرایش متن

محققان دانشگاه‌های استنفورد، پرینستون، مرکز پژوهشی مکس پلانک و شرکت Adobe در پروژه‌ای مشترک، موفق به توسعه نوعی الگوریتم دست‌کاری ویدیو شده‌اند که قادر است با تغییر متن، صحبت افراد را درون ویدیو تغییر دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته تیم پژوهش، متد جدید با حفظ ساختار و ژست چهره افراد، دیالوگ‌های جدید را جایگزین متن صحبت قبلی کرده و خروجی آن، یک ویدیوی کاملاً طبیعی از سخنانی است که ویرایش شده‌اند.

الگوریتم مورد بحث برای دست‌کاری ویدیو ابتدا باید فایل اصلی را مورد تحلیل قرار دهد که برای این کار، در حال حاضر به حداقل 40 دقیقه ویدیو از صحبت‌های فرد موردنظر نیاز است. سیستم با دریافت فایل منبع، نحوه تلفظ و ادای کلمات شخص را فراگرفته و مدلی از سر وی ترسیم می‌کند تا در فرایند دست‌کاری ویدیو، خروجی قابل‌باوری ارائه کند.

در مرحله بعد، متن صحبت جدید به الگوریتم داده می‌شود که الگوریتم آن را با متن اصلی تطابق داده و در بخش‌هایی که تفاوت وجود دارد، حرکات لب و چهره فرد را تغییر و صدای جدید را هم روی ویدیو قرار می‌دهد. البته خروجی اولیه به خاطر اتصال تعداد زیادی قطعه ویدیویی کوتاه، تکه‌تکه به نظر می‌رسد که الگوریتم در این قسمت با استفاده از فیلتر هوشمند، خروجی نهایی را طبیعی می‌کند.

لازم به ذکر است که توسعه الگوریتم جدید همان‌طور که قابل پیش‌بینی بوده، نگرانی‌هایی را در زمینه امکان سوءاستفاده از فناوری و دست‌کاری ویدیو سخنرانی افراد مختلف (به خصوص سیاستمداران) به وجود آورده که پژوهشگران در پاسخ به این موضوع، اظهار داشته‌اند که در زمان معرفی تکنولوژی ویرایش عکس نیز نگرانی‌های زیادی وجود داشت؛ اما با ارائه عمومی آن دنیا به پایان نرسید.

گفتنی است یکی از پیشنهادات تیم توسعه، نشان‌دار کردن ویدیوهای ویرایش شده (واترمارک) است که البته خلاف‌کاران برای دور زدن چنین روش‌هایی همواره راهی پیدا می‌کنند و باید منتظر بود و دید که محققان چگونه از سوءاستفاده‌ها جلوگیری خواهند کرد.

Paragraphs
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.