about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در اطلاعیه‌ای از عدم برگزاری نمایشگاه الکامپ 1400 در شهریور ماه خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، در این اطلاعیه آمده است:

«مشارکت کنندگان محترم و شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات

همانگونه که مستحضرید بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ با رویکرد ارایه توانمندی‌ شرکت‌ها، استارت‌آپ‌ها و مجموعه ‌های دانش بنیان در مواجهه و مقابله با ویروس کرونا قرار بود ابتدا در تیرماه و سپس در شهریورماه سال جاری برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و قرمز شدن وضعیت تهران و سایر استان‌ها و به دلیل رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی امکان برگزاری آن مهیا نشد».

در ادامه آمده است: «نمایشگاه الکامپ، بزرگترین رویداد تجاری و فناوری در اقتصاد دیجیتال و در بخش‌های طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارها و صنایع الکترونیک و کامپیوتر بوده که در دوران کرونا تاثیرات این فناوری به وضوح احساس و ملاحظه شد. 

در حال حاضر با توجه به تغییر دولت و حضور مدیران جدید در وزارتخانه‌ها و نهادها و سازمان‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر، مشاهده‌ی پیشرفت‌های توان داخلی کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و انعکاس موانع و مشکلات پیش روی فعالان این حوزه، لزوم برپایی باشکوه این رویداد مهم را ضروری‌تر از هر زمان دیگری کرده است».

در این اطلاعیه تاکید شده است: «لذا در راستای برگزاری هدفمند این نمایشگاه و به درخواست فعالان این حوزه و همچنین بازخورد مثبت مشارکت کنندگان و نیز در جهت استفاده بهینه از برنامه‌های جانبی و محتوایی و انتظار بیشتر برای فراگیری واکسیناسیون، شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی و ستاد برگزاری نمایشگاه الکامپ در راستای تحقق اهداف فوق، برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ را به زمان دیگری موکول کرده است که متعاقبا در اطلاعیه‌های بعدی زمان جدید اطلاع رسانی خواهد شد».

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.