about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

همزمان با برگزاری الکامپ بیست و ششم، هفتمین نمایشگاه صنایع بومی پدافند غیرعامل نیز اواخر بهمن ماه برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، در جلسه هماهنگی میان نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران و سازمان پدافند غیر عامل، مقرر شد برای هم افزایی و همکاری مشترک و بیشتر، این دو نمایشگاه به طور همزمان از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شوند.

در این جلسه که با حضور مدیران اجرایی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۰، سردار جلالی معاون هماهنگ کننده سازمان پدافند غیرعامل کشور، مهندس مبارک معاون امور صنعت، تجارت و صنایع دفاعی سازمان، معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه‌ها و نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، بر همسویی زیاد حوزه‌های تحت پوشش نمایشگاه الکامپ و نمایشگاه پدافند غیرعامل تاکید شد و به منظور افزایش اثر گذاری بازدیدکنندگان و غرفه داران مقرر شد حداکثر همکاری میان این دو سازمان صورت گیرد.

معاون هماهنگ کننده سازمان پدافند غیرعامل کشور بر این نکته تاکید کرد که امروز مجموعه‌های بزرگ و حیاتی کشور مانند بانک‌ها و سازمان‌های ارائه دهنده خدمات اصلی و عمومی و نیز صنایع بزرگ کشور و شرکت‌های دارای زیرساخت‌های حساس بیش از پیش در معرض تهدیدات خارجی هستند. از این رو ایمن سازی، مواجهه و مقابله هوشمندانه با این تهدیدها نیازمند به کارگیری از محصولات، خدمات متنوع و جدید است که محل ارائه آنها نمایشگاه‌هایی مانند الکامپ و پدافند غیر عامل است.

وی تاکید کرد: بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت‌های دانش بنیان، استارت آپ ها، پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های امنیت سایبری می‌توانند با ارائه محصولات و خدمات خود در این دو نمایشگاه، از فرصت همزمانی آنها حداکثر استفاده را برده و به تقویت هر دو بخش کمک کنند.

مدیران نمایشگاه الکامپ نیز با معرفی بخش‌های مختلف این رویداد شامل نمایشگاه و بخش الکام استارز، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام کردند.

بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ و هفتمین نمایشگاه صنایع بومی پدافند غیر عامل از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد